Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Nyomtalanul eltűnt Benkő Adrián

Városszerte plakátokon is keresik a vasárnap ismeretlen helyre távozott 24 éves Benkő Adriánt. A férfi szülei azt mondták, nagyon aggódnak a a fiúért, akinek a telefonja is napok óta ki van kapcsolva.
– Azt mondta vasárnap délben, hogy a barátjához megy. Este nem jött haza, de nem is kerestük: 24 éves felnőtt férfi, megbízunk benne. Most viszont már aggódunk – mondta a 24 éves Benkő Adriánnak az édesanyja. Molnár Józsefné elmesélte, fia fényképét már szétosztották a taxisok között, a plakátokat kedden délelőtt rakták ki a belvárosban.

Az eltűnt fiú édesanyja, Molnár Józsefné kiplakátolta a várost.
Az eltűnt fiú édesanyja, Molnár Józsefné kiplakátolta a várost.
Fotó: Segesvári Csaba

– Eddig azt mondták várjuk, de nem tudunk tovább tétlenül ülni. Olyan még nem fordult elő, hogy ne jelentkezett volna – vette át a szót Molnár József. A fiút 1,5 éves kora óta nevelő férfi visszahúzódónak nevezte Benkő Adriánt. Azt mondta, családi hátterük kiegyensúlyozott, együtt dolgoznak az építőipari vállalkozásukban.

A szülők arról is beszéltek, hogy a 185 centiméter magas, sportos testalkatú fiú eltűnésekor farmer nadrágot, sportcipőt, inget viselt. – Sosem faggattuk a magánéletéről, nagyon jó fiúnak tartjuk. Nem beteg, meg tudja magát védeni. Kerestük a barátainál, de sehol sem találtuk. Az utca mellett a Facebookon is keressük, miután végigjártuk az egészségügyi intézményeket – mondta Molnár Józsefné. A fiú édesapja reméli hamarosan előkerül a 24 éves gyereke.

„Eltűnésekor sötét barna színű inget, világoskék farmert, őszi khaki színű kabátot, fekete Nike baseball sapkát, Asics Tiger márkájú fekete és piros színű edzőcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki Benkő Adrián tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén." – áll a rendőrség kedden kiadott közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeresek a szegedi Kossuth Zsuzsanna középiskola diákjai

A szegedi Kossuth Zsuzsanna középiskola könnyűipari és egészségügyi tagozatos diákjai mindkét… Tovább olvasom