Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Ők nyerték az angol nyelvi kompetencia játékunkat

Ki a nyerő? címmel indított angol nyelvi kompetencia játékot a delmagyar.hu és a szegedi Katedra nyelviskola. A versenyben a felnőttek, a gyerekek, valamint az intézmények külön-külön mérhették fel angoltudásukat.
Felnőtt és gyermek kategóriában is több százan jelentkeztek játékunkra. A tesztet kitöltők közül felnőtt kategóriában összesítésben Magyar Hajni teljesített a legjobban. Játékosunk gyűjtötte a legtöbb pontot az angol általános szókincs, a mondatok szórendje, az igeidők, a helyesírás és a feltételes mondatok teszjének kitöltésével.

A második helyen Bíró Edit végzett, a harmadikon Szilágyi Edit zárt. Nyereményeiket - ingyenes részvételi lehetőség a szegedi Katedra nyelviskola lakossági nyelvtanfolyamain és ingyenes 3 hónapos E-Katedra online tanfolyam - a szegedi Katedra nyelviskolánál vették át.

A Ki a nyerő? angol nyelvi kompetencia játék nyertesei.
A Ki a nyerő? angol nyelvi kompetencia játék nyertesei.

A gyermekeknél Barna Dávid volt a legügyesebb megelőzve Illés Réka Gabriellát és Maczák Bálintot. Dávid egy ingyenes részvételi lehetőség nyert a szegedi Katedra nyelviskola gyermektanfolyamára, a második és a harmadik helyezett gyerkőc pedig tankönyvcsomaggal gazdagodott.

Egy cégnél vagy intézménynél dolgozók is játszhattak: megnevezték a munkahelyüket, majd a teszt kitöltése után az eredményt külön-külön is megkapták, de az összesített eredmény csak a verseny végén derült ki. A teszteredmények a kitöltők számának arányában kerültek értékelésre. A versenyt a Pick együttese nyerte. Nyereményük ingyenes 30 órás kihelyezett angol nyelvtanfolyam Szeged területén vagy a Nyelviskola központjában, valamint ingyenes komplex (szóbeli és írásbeli) szintfelmérés a cég/intézmény összes érdeklődő dolgozója számára.

A nyerteseknek gratulálunk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Próbálják a Csárdás-királynőt

Szeged - Megkezdődtek a 41. Trieszti Operettfesztiválon a Szegedi Nemzeti Színház és a Teatro Lirico… Tovább olvasom