Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Olvasóink kérték: boldog 2014-et mindenkinek!

Csongrád megye – Aki bárki, meg valaki, egyébként meg mindenki, velünk tart! Zenék, kabarétréfák, szavalatok! Igyekszünk mindent teljesíteni, amit a YouTube enged!

Kedves olvasóink!

Bulizzatok, mulassatok velünk (is egy kicsit)! Várjuk kéréseiteket, üzeneteiteket, jókívánságaitokat! Küldjetek egy zeneszámot valakinek, vagy mindenkinek, aki szereti!

Csak értelemszerűen ki kell tölteni a lenti űrlapot, és „máris" hallható, látható, olvasható a kívánság, az üzenet.
Fehér Katalin Németországból, Bochumból üzeni: Boldog 2014-et kívánok minden rokonomnak, ismerőseimnek, barátoknak, és Makó összes lakójának!

Máté Péter - Most élsz


Oláh Ernő Algyőről az első, aki januér 1-jén itt kíván boldog új évet:
Bort ,Búzát, Békességet, Jó nagy Adag Egészséget, Haragossal egyezséget, a Legényeknek Feleséget
Minden napra Vidámságot, Gazdagságnak Jó Nagy Zsákot Ez az amit Én Kívánok!

Demjén Ferenc - Honfoglalás


* * *

Szerkesztői "kiszólás":
Kedves olvasóink! Ha ezen a két napon, pontosabban inkább egy hosszú éjszakán kivételesen végig tegeződtünk, akkor most sem hagyjuk abba: tartsátok meg jó szokásotokat idén is! Olvassatok minket papíron, monitoron egyaránt!
Mi ezzel a remek szilveszteri produkcióval kívánunk nektek boldog új esztendőt! Éljen a mássalhangzótorlódás!Gyorsan még éjfél előtt: Sweet home, Alabama - lehetőleg a Lynyrdtől - kérte Kispéter Anna. - A pasimnak küldöm! :)

Lynyrd Skynyrd: Sweet Home Alabama Live At The Oakland Coliseum


Andi Brightonból írt: Nagyon boldog új évet! Az összes barátomnak és a gyerekemnek, családomnak kitartást kívánok! Hiányoztok!

ABBA - Honey Honey

EDDA - Ünnep


Halmosi Zoltán is Cseh Tamást kért: Sziasztok! Valóban ez az egyik legfontosabb Cseh Tamás-dal, amit Görög Norbert kért, de akkor szúrjátok be a másikat is, az ráadásul vidám(abb): Amikor Desiré munkásszálláson lakott! BÚÉK, sok jó cikket kívánok - magunknak! :)

Cseh Tamás - Amikor Désiré munkásszálláson lakottGörög Norbert az első magyar indiánok egyikét szeretné hallani: Sziasztok! Boldog új évet az egész szerkesztőségnek, és minden kedves olvasónak! Cseh Tamás-Másik János: Budapest. Tudom, ilyenkor örömködni, vidámkodni kell, de... "Maradunk itt... Itt maradunk..."

Cseh Tamás-Másik János: Budapest


Merci Kecskemétről írt: Mindenkinek békés, boldog új évet!Zsoann nem boldog új évet kíván: Unásig hallhattuk már, de én ezzel kívánok boldog február 1-jét!
Azt nem tudjuk, mi lehet akkor, biztosan valami fontos dátum.

Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., PharrellSzentes büszkeségétől, Kőhalmi Zoltántól tegyetek be valamit! Mindegy, melyik stand upját választjátok, mind jó! - írta nekünk Farkas Gábor Szentesről. Egyetértünk.

Kőhalmi Zoltán akcióban


Laci Németországból újra írt: "kitartást a következő évre minden ismerősömnek és nem ismerősömnek."

3+2 - Hosszú fekete haj (mulatós mix)Rovó Edina is kedvenc számával kíván boldog új évet:
Coldplay - Paradise - az elefántos verziót kérném! :) BUÉK, Szeged, BUÉK, delmagyar.hu!

Coldplay - ParadiseCzene Gábor kérésnek nem tudtunk ellenállni: "Olyan régen hallgattam meg a Kőbe zárt léleket", hogy most azt kérném.

Markos-Nádas: A kőbezárt lélek; nézni nem kell, hallgatni elégVárady Anikó egész Szegednek kedveskedik. Szerintünk egyébként szépségkirálynő, vagy az akar(t) lenni: Küldöm Szegednek a város himnuszát! Békés, boldog új esztendőt kívánok egész Csongrád megyének! Sőt! Világbéke! :)

KFT - SzegedLajos jókívánsága:
"Adjon Isten füvet, fát,
Teli pincét, kamarát.
Sok örömet e házba,
Boldogságot hazánkba!

Este harangszóra, gilingalangóla,
Azt hirdeti, itt az évnek, itt a fordulója.
Azért friss egészséget,
Bort, búzát, békességet.
Aggyon Isten bőven,
Az újesztendőben.

Bort, búzát és békességet, sötétségben fényességet!
Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon.
Ki barát volt, az maradjon, ki elindult, az haladjon."

Ferenczi Zoltán kérése: "Azt a zongoraszólót sosem fogom megunni!" Tegyétek be az LA womant!

The Doors - LA woman

Lali kérte a Jolly Jokert! BUÉK! - üzeni mindenkinek

Generál, Mikrolied vokál - Különös szilveszter; Metronóm '77 fesztivál

Vera83 Makóról: A magyar könnyűzene egyik legboldogabb zenekarának egyik legboldogabb számának, egyik legboldogabbklipját küldöm mindenkinek! Boldog új esztendőt, delmagyar.hu, boldog új esztendőt kedves olvasótársak!

Magashegyi Underground - Rázz fel

Besenyő_Pistabácsi (előbb "morog" a szerk.): Vagy 3 hete nem enged belépni a mentett jelszóval de mivel hozzászólni már úgy sem lehet semmihez így okafogyott is lett a történet!

Egy élhetőbb országot kívánok ahol az emberek emberként tekintenek a másikra, ahol mindenkinek van munkája amiből tisztességesen meg tud élni. Egy olyan politikai légkört ami mindenkinek egyformán emberbarát és elfogadható, valamint példamutató a személyes felelősség vállalásában. Lenne még mit írnom de egyenlőre ha csak ennyi teljesül is boldogabbak leszünk mindannyian! Búék!

Laár András: Besenyő Döbrögi István - Lúdas MatyiLaci - egy másik: Sajnos nem tudok ott lenni a Széchenyi téren, mert dolgozom, de ha már ők játszanak kinn Szegednek, akkor játszanak itt nekünk is.

Honeybeast - Portugál


Kovács Zoltán Péter kérése: Nemcsak a szám szupertrú, hanem Robert Smith is, aki már akkor is az egyik legnagyobb divatdiktátor volt! Ja, boldog új évet! :)

The Cure - The LovecatsMónika Németországból, Heidelbergből kíván jókat: Minden kedves DM-munkatársnak és olvasónak örömökben gazdag, sikerekkel teljes, boldog új esztendőt kívánok!

Johann Strauss Kék Duna keringőszentmihályit szerencsére nem "rettentettük" el: Különben dühbe jövünk című filmből a próbát kérném. A régi komment felületet vissza lehet-e kérni ide a Dm-re? Előbbi látható, utóbbi nem...

Bud Spencer & Terence Hill: Különben dühbe jövünk! - részletLaci, Németországból/ban mulat velünk:

3+2 együttes - Jaj, de nagyon régen volt, de soká leszszentmihályi itthonról: Boldog új évet mindenkinek (még a DM-nek is :D - nagyon köszönjük! - a szerk.) A 2003-as Örömkoncertet, ha lehet, kérném. Az örömkoncertet csak Medgyessy Péterrel együtt tették föl a Youtube-ra, s ennek úgy gondoljuk, sokkal fontosabb része az Örömóda, mint maga a több mint tíz perces beszéd. épp ezért egy másik videóval mutatjuk a lényeget. Reméljük, nem rúgtuk el a pöttyöst, de mint említettük, ebben a cikkünkben (kivételesen) politikusokra nem vagyunk videón kíváncsiak.

Örömóda


Kezdjük komolyan! Szűcs Csaba, hódmezővásárhelyi olvasónk kérése:

Bartók Béla: Zene ütős és húros hangszerekre és cselesztáraKedvcsinálónak: Twisted Sister - We're Not Gonna Take It

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi menetrend a szokottnál is több ˝kavarodással˝

Töltse le tőlünk az év végi menetrendeket! Módosul a parkolási rend is. Tovább olvasom