Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Öngyilkos lett a szegedi pedofil pék

Szeged - Felakasztotta magát az a szegedi férfi, akit azzal gyanúsítottak, hogy fiatal fiúkról készített tiltott pornográf felvételeket - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A középkorú férfi péntekre virradó éjjel akasztotta fel magát. Aznap este találtak rá Szeged határában, egy erdős területen.

Az 50 éves férfi évek óta vett rá gyerekeket arra, hogy álljanak modellt neki. Videokamerával és fényképezőgéppel készített felvételeket, és ezért fizetett is. Az egyik molesztált kisfiú édesanyja - miután rájött, hogy mi történt a fiával - október végén feljelentést tett a rendőrségen, de akkor nem tájékoztatták a sajtót. Az ügy most úgy derült ki, hogy - miután a férfit a bíróság őrizetből házi őrizetbe helyezte.

Az anya azt szerette volna elérni, hogy a szegedi szülők tudjanak arról, hogy egy ilyen ember járkál az utcákon és esetleg más gyerekek is veszélyben vannak miatta - nyilatkozta korábban a négy gyereket nevelő fiatal nő.

Olvasóink írták

60 hozzászólás
 • 60. exa6 2008. november 24. 13:40
  „Egyetértek qwertc-el!!! Én is ismertem, és nem volt pék és mindenkinek segített ha tudott, jószívű embernek ismertem és segítőkésznek. Sokan itt a cikk alapján írják le Őt, akik nem ismerték nem tudják milyen volt!!!
  Az újságnak jól jött ez a hír egy szenzációnak könyveleik el, de ami mögötte van...Sikerült lealázni a Pékeket, igy jobban kelt a cikk, és a halálba kergették, mert a cikk láttán gondolom bepipult, és végzett magával. Az anya aki nyilvánosságra hozta ezt a bűnős dolgot, nem gondolt arra, hogy gyermekét nagyobb félelemnek teszi ki ezek után, mindig mutogatnak majd Rá, Ő volt az a "kisfiú". Az anya nem gondolt arra, hogy ,ez a gyerek is depresszióba eshet, és mint minap hallunk gyereköngyilkosságról Ő is megteheti, amit a L-tett Én is elitélem, és mint emberben csalódtam, és megkapta volna a bűntetését érte. A tisztelt hölgyet is sajnálom mert a butasága miatt, nem csak az L-t tette tönkre, hanem saját Magát, gyermekét és környezetét, Nem hiszem el, hogy nyugodtan hajtja ezek után fejét álomra. A történtek alapján komolyabb kivizsgálásra lenne szükség az anya lelki állapota iránt is, bosszúból tette ezt???,talán azt hitte ezzel, hogy nyilvánosságra hozta az egészet, azzal megold mindent...Gondolkodni kellett volna...! Ezek után mégnehezebb lesz majd fentartani a családját, nem beszélve arról 4 gyerekkel egyedül nem könnyű, Én is voltam egyedül a gyermekemmel és kb.egy idősek vagyunk, tudom mennyire nehéz és mennyi odafigyelés kell egy gyermeknek, a munka után...fentartani magunkat, törődni a gyerekekkel, nem lennék a helyében az tuti.
  Az anyát is hibáztatom valahol, több törödést igényelnek a gyerekek még ha hulla fáradtak is vagyunk, mert épp 10-12 évesen elkezdenek kamaszodni és Önállóbak lenni a világban és ekkor kell mégjobban odafigyelni, több korszakuk van a gyerekeknek mikor mindenre hajlamosabbak, nőnek és több az igényük, és amit nem kapnak meg otthon azt megkapják másutt, ha nem figyelünk rájuk eléggé...Nevelés kérdése és mennyire vagyunk következetesek Velük. Az anyát is sajnálom és a L-t is mindkettő elitélendő és sajnálatra méltó és itt van az ki-hogyan áldozat és elkövető, nem itélkezhetünk mások felett, erre vannak a megfelelő emberek akik olykor nagyon nehéz szituban vannak! A gyermekeinket sőt Magunkat is nagyon sok mindentől félthetjük sose tudjuk mit hoz a holnap...Ezt tette a világ...Nyitott szemmel kell járni, sajnos manapság mindenki tulhajszolja magát és nem tudunk kellően egymásra figyelni, szeréyn véleményem szerint sok minden kivédhető rendszeres odafigyeléssel, szeretettel, törődéssel ezt gyermekeinkre értem, bár vannak olyanok akiknek beszélhet az ember. Tisztelt embertársaim most nézzetek magatokba és akinek gyermeke van kérdezze meg magától, eleget törödök-e gyermekemmel és eléggé ellátom-e infóval, hoyg Vele, Velük ne történjen meg ilylen bünösség!!!! A L-is volt valamikor gyermek...vele mi lehetett a helyzet???”
 • 59. qwertc 2008. november 24. 12:06
  „hgeri egy undorító féreg,mert úgy mond ítéletet hogy nem is tudja miről van szó,és nem ismeri. Én ismertem az illetőt és nem ártott senkinek,ha tudott segített mindenkinek,azon kívül miért van az emberekben ilyen ítélet hogy állandóan köpködnek???Ha választani kellen inkább egy pedofil,mint egy anya-gyilkos vagy drog-dealer stb. .”
 • 58. papadok 2008. november 24. 11:00
  „Tökéletesen igaza van Frsbegbie-nek. Volt itt egy beteg ember, aki olyasmit követett el, amit nem szabad, amit büntetni kell. Az ügy kivizsgálására ott a rendőrség, az ítéletet a bíróságnak kellene hoznia, s a beteg ember, - beteg minőségében, - az orvosokra tartozna. Nem így történt. Az újságnakjó zaftos hír kell, olvasók, hiszterikus olvasói levelek. Ennek érdekében odadobták a beteg embert a köznek, erkölcsi lincselés céljából. A lincselés működött, a beteg ember maga hajtotta végre az ítéletet. Nem tudom, vajon az illetékes újságíró(k) érzik e, hogy vér tapad a kezükhöz. Igaz nem történt valódi, fizikai lincselés, de ne tévesszük meg magunkat, a hozzászólásokat olvasva látom, hogy ahhoz is lenne jelentkező. Az újságíró hívatkozhat olyasmire, hogy a "köz figyelmét fel kell hívni", etc. A köz figyelmét fel kell hívni, de nem így. A vélhetőleg jószándékú anyuka, aki "most már nyugodtan engedi ki a gyermekét az utcára", talán nem sejti, hogy a boldogult péken kívül sikeresen stigmatizálta annak családját, és persze nem utolsósorban saját 12 éves gyermekét, akinek emlékeiben ezután nem csak a zaklatás, hanem egy akasztott ember szelleme is kísérteni fog. Úgy fog felnőni, hogy tudja, a háta mögött mögött mindig összesúgnak az emberek, Ő az a bizonyos...
  Az anyuka azt mondja "jobb ez így". Veszélyesen buta.”
 • 57. gyarmati_nő 2008. november 24. 10:49
  „Javaslom, folytassák az eljárást az anya és a kisfiú ellen. Az anyát ültessék le kiskorú veszélyeztetéséért, a kisfiú kedvéért pedig, amilyen "felnőtt" volt, talán még a 14 éves büntethetőségi korhatárt is lecsiszolják, és mehet a javítóba "felelőtlenségért" és "közvetett gyilkosságért".”
 • 56. benq 2008. november 23. 20:41
  „http://mrahalom.myminicity.com/sec”
 • 55. iri 2008. november 23. 18:16
  „Lehet, hogy a szexuális devianciában "szenvedők" betegek, de ettől még az általuk elkövetett szexuális bűncselekmények áldozatai nem fogják meg nem történtnek érezni az esetet. Az ilyen betegeknek kezelés kell és ezt saját maguk is tudják, mert nem agybetegek. Egy 12 éves fiú még gyerek, aki befolyásolható. Ne ezt a gyereket kiáltsa ki senki bűnösnek, még jó, hogy nem írta le egyik "védő" se, hogy miért kellette magát a nem-pék előtt......”
 • 54. hgeri 2008. november 23. 17:00
  „Lehet,hogy van a szülőknek is felelőssége(bár ugye itt senki nem tudja pontosan,hogy miként is történtek ezek az ominózus fényképezések,esetleg egy kis megfélemlítés,stb.) ,de gondolkodjunk már el egy picit azon,ha egy ember ilyen dolgot csinál az teljesen normális??Ha pedig van egy "kis mássága",akkor ez a lebukása még jókor is jött mielőtt "komolyabb" dolgot nem csinált.
  Ebbe a hírbe én még mindig a pozitív oldalt nézem,-1 féreg.”
 • 53. CID 2008. november 23. 16:05
  „gyarmati_nő ! ha gondolod egyszerű hozzászólásaimat kifejthetem, részletessebben és cizelláltaban is de a lényeg ugyan az lenne, s ráadásul, azt már, s úgy leírták mások is. Ha nem rendelkezel szövegértelmezési problémákkal olvashattad is. Nem akarnám isteníteni fotóművészünket, de az anyuci is elkondolkozhatna, mindent jól csinálet e, mindent megtett azért, hogy a gyerekei, a lehetőségekhez képest normálissan felnőjjenek, és most nem csak az anyagiakra gondolok, mert ez nem azon múlott.”
 • 52. Johnson 2008. november 23. 15:22
  „Annyira lenyűgöző,hogy nekem is majdnem 12-éves a kisfiam,kész csoda hogy nem fényképezik le,miért is??? Hát azért,mert ki van oktatva,és meg van tanitva,és van esze,hogy senkivel nem beszél aki idegen felnőtt,nemhogy még fényképeszkedik pénzért---nonszensz basszus,itt már megállna a szülő felelőssége is tuti! Nem mondták még ezeknek a gyerekeknek a szülei,hogy idegen bácsiktól ne fogadj el pénzt,meg negró cukrot,és balaton szeletet,kinder bueno-t---szülők hol vagytok a fényképezés közben????”
 • 51. D.juhász 2008. november 23. 14:29
  „hgeri!
  Hasonló "jókat" neked is.
  Tudod: Tedd (gondold) azt másokkal amit te is elvárnál.
  Ha privát nem is ismertem elég jól, több mint tíz éve a munkatársam volt!!!
  Halottakról jót vagy semmit!”
 • 50. hgeri 2008. november 23. 14:03
  „frsbegbie!
  Más álláspontja miatt nem kell szégyenkezned,nyugi.Hogy miattam halt volna meg?Nem hinném,de abban igazad van ha rajtam múlna,akkor az összes ilyen degenerált barmot csokorra fognám és...De nem is részletezném,mert a végén még komoly gyomorbántalmaid lesznek és sokba fog kerülni a kezeltetés.
  További kellemes vasárnap délutánt.Bár gondolom most is épp a könnyeiddel küszködsz,hogy a társadalom egy hasznos tagja véget vetett az életének,pfff”
 • 49. frsbegbie 2008. november 23. 11:20
  „Kedves "hgeri" a 47. hozzaszolasod elegge gyomorforgato. Olvasva a hozzaszolasokat senki sem nominalta ezt az embert martirnak, es nem ajanlott senki pulitzer dijat. Ugy erzem hogy egybehangzo volt a velemeny hogy 12 eves kisfiukat meztelenul filmezni bun, aljas es undorito tett.
  Ez az ember igenis beteg volt, fizikailag nem bantott senkit, az is igaz hogy komoly lelki seruleseket okozott. A hozzad hasonlo "eberi selejtek" es ´fergek" miatt olte meg magat. Buszke lehetsz.
  En kulfoldre szakadt Magyar vagyok. Ebben az orszagban nem is oly reg volt egy nagy port kavart kiallitas a "muveszet neveben" ami meztelen kisfiukrol es kislanyokrol keszult kepeket abrazolt. Sokan eliteltek, sokan helyeseltek de abban biztos vagyok hogy a "muvesz mind a mai napig eli szabad, vidam eletet es gondolom nem fordul meg fejeben az ongyilkossag terve.
  A hozzad hasonlo agressziv, rosszindulatu, hozongo emberek miatt szegyellem neha hogy Magyar vagyok.”
 • 48. achilleus 2008. november 23. 11:07
  „http://www.nsopr.gov/
  Többször felhívtam már a figyelmet erre az USA Igazságügyi Minisztériuma által működtetett honlapra, mely a szexuális bűncselekmények elkövetőiről nyújt internetes tájékoztatást a LAKOSSÁGNAK. A célkitűzéseket kimásolom! Persze mi sokkal nagyobb demokraták vagyunk, mint az USA. Sőt nálunk a bűnözőknek (potenciális bűnözőknek) nagyobb személyiségjogi védelem jár, mint az áldozatoknak. Megjegyzem egy ilyen honlap léte, azzal hogy megfontolásra kényszeríti a potenciális elkövetőket, még akár életet is menthet, akár a potenciális elkövetőjét is, mint ebben az esetben (esetleg). No de mi az álszenteskedésben és a képmutatásban vagyunk kiemelkedőek, kerül, amibe kerül!

  ,,Using this Web site, interested members of the public have access to and may search participating state Web site public information regarding the presence or location of offenders, who, in most cases, have been convicted of sexually-violent offenses against adults and children and certain sexual contact and other crimes against victims who are minors. The public can use this Web site to educate themselves about the possible presence of such offenders in their local communities."”
 • 47. hgeri 2008. november 23. 09:00
  „Istenem,a végén még mártírt csinálunk ebből az emberi selejtből.
  Szóval az,hogy tizenéves fiukat fényképez valaki meztelenül az nem bűn...Nyilván az itt egybegyűltek még Pulitzer-díjjal is jutalmaznák ezt a férget.
  Gratulálok:S”
 • 46. iri 2008. november 23. 08:35
  „Valaki hozzásegíthetné azt a gyálaréti családirtó férget is az öngyilkossághoz!!!”
 • 45. frsbegbie 2008. november 22. 23:50
  „Egyaltalan nem tolt el sok emberrel ellentetben orommel az eset. Az amit ez az ember tett szornyu, elitelendo cselekedet, de egyetertek hogy nem kene egy kalap ala venni a kislanyokat/fiukat utcan elkapo emberekkel vagy gyakran apukakkal akik nem kicsit tovabbmennek a filmezesnel. Hanyan vannak odakint, koztunk ilyen emberek akikrol meg csak nem is sejtjuk hogy mit csinalnak otthon...
  A kisfiu is lelki seruleseket dzenvedett. A ferfi meg beteg ember volt, o maga is segitsegre szorult, mostmar hala a sajtonak halott.
  Nekem is van kisfiam, csak remelni tudom hogy 12 evesen nem fog ONKENT 1300 forintert kamera elott jatszani magaval. Szerintem itt a nevelesnek nagyon fontos szerepe van. Persze azoktol nem fog megvedeni akik elkapnak es fizikai kenyszert alkalmaznak, de az ilyen esetektol igen. Amikor en kisgyerek voltam kedves szuleim annyira fejembe vertek az ovatossag dolgot hogy amikor az utcan megallt egy auto es valaki kiszallt hogy utbaigazitast kerjen egyszeruen fogtam magam es elfutottam.
  A konkret eset reszleteit persze nem ismerem, lehet hogy a kisfiu mar reg ismerte az elkovetot, de magambol kiindulva 12 evesen mar igencsak furcsan neztem volna valakire ha megker hogy penzert meztelenul videozhason.
  Fejemben nincs ketseg hogy a ferfi- aki bunos, es beteg- a sajto aldozata. Ismetlem nem orulok hogy megolte magat.”
 • 44. gyarmati_nő 2008. november 22. 23:18
  „Biztos is, hogy voltak gondok a neveléssel, de ezért nem a gyerek a hibás. Nem lehet felnőttként, jogaival, kötelességeivel, lehetőségeivel totálisan tisztában lévő személyként kezelni egy 12 éves gyereket.
  Meztelenül fotózás ("magához nyúlás" közben) és szexuális kapcsolatra kényszerítés között pedig kb. annyi a különbség, mint marihuána és heroin között. Lehet, hogy fokozati, de mindkettő törvénysértés és drogfogyasztás ill. ez esetben pedofília.
  És akkor javítok: Bosszantóan egyszerűek a hozzászólásaid, CID.”
 • 43. CID 2008. november 22. 22:07
  „Matrix ! Na remélem, ebben azért nincs igazad.”
 • 42. Mátrix 2008. november 22. 21:59
  „CID: ja és hozzátéve elvileg lehetséges az is hogy a nő tudott erről a dologról bármit is mondott, hisz anyagi gondok biztos voltak. Ezért tényleg jó lett volna megvárni a végét.”
 • 41. CID 2008. november 22. 21:51
  „37. gyarmati_nő 2008.11.22. 21:36
  Bosszantóan egyszerű ember vagy, CID, de ezt már a másik cikknél megírtam

  Igazad lehet, valóban nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat, de remélem van annyi eszed, látod a különbséget a pedofília, meg az közt, hogy lefotózzák, saját akaratából, nem kényszerítve( merthogy ezt még senki nem mondta ). Nyilván én sem örülnék a szitunak, meg valószínű azon nyomban agyonverném az illetőt, na de szerintem, nekem egy ismerősöm sincs aki erre hajlamos lenne. Biztos begyöpesedett lehetek. De 33 évessen, elsőszülött 16 éves, plusz mellé még 3, akiből a 12 éves elmegy levetkőzik, fotózza egy 50 vagy 54 éves fassz ? Szerintem azért a neveléssel, de leginkább a törődéssel is vannak problémák. Persze egyszerő vagyok, mint a faék. Neked viszont, lehet eszed nincs, állj ki a napra, lehet feltöltődsz. ( ha már személyeskedünk )”
60 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mórahalmi babafotók

Mórahalom - A mórahalmi Aranyszöm Rendezvényházban tegnap 68 csemetét kaptunk lencsevégre. Az… Tovább olvasom