Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Öngyilkos lett egy 26 éves fiú

Kiugrott az ablakon egy 26 éves fiatal hétfőre virradó éjjel Makkosházon az egyik Ortutay utcai panel ötödik emeletéről. Az fiú életét nem tudták megmenteni.
Öngyilkos lett egy 26 éves szegedi fiú Pünkösd hétfőre virradóra. A fiatalember éjjel ugrott ki az egyik Ortutay utcai panel ötödik emeletéről. A rendőrség a Csongrád Megyei Katasztrófavédelem tűzoltóinak segítségével jutott be a lakásba.

Az áldozatról senki nem tudott semmit. Állítólag egyedül lakott, egy másik lakó szerint a testvérével „jöttek-mentek". – Nem tudunk róla semmit. A rendőrségnek sem tudtunk segíteni – mondta az egyik lakó.

Fotók: Frank Yvette
Fotók: Frank Yvette

– Éjfél után találta meg három srác, akik erre jöttek hazafelé – mesélte egy közelben lakó fiatalember. – Akkor még adott ki hangokat, de nagyon csúnyán össze volt törve. Kijöttek a mentők, rendőrök, tűzoltók és a helyszínelők is. Kikérdezték a haverjaimat, de nem tudtak semmit – mondta.

Az Ortutay utca 4. bejárata előtti járdán még kedd délelőtt is jól látható volt a vérszennyeződés, amit a virágágyásokból felszedett földdel próbáltak eltakarni. Az egyik járókelő felháborítónak nevezte, hogy senki sem takarította föl a veszélyes hulladéknak számító vért.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Javítják a Kossuth Lajos sugárúti buszsávot

Hétfőtől megint javítják Szegeden a Kossuth Lajos sugárút közös tömegközlekedési sávjának… Tovább olvasom