Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Önkénteseket várnak

Út menti keresztek, temetők és játszóterek takarításában, valamint kerítések festésében, sírok gondozásában vehetnek részt azok, akik csatlakoznak a TESZ-VESZ TAVASZ idei programjához.
A Szeged–Csanádi Egyházmegye Ifjúságpasztorációs Irodája kilencedik alkalommal rendezi meg a karitatív programsorozatot a jövő héten, amelyen középiskolás és főiskolás önkéntesek végezhetnek karitatív feladatokat. A munkára jelentkező csoportok ökológiai, kulturális, valamint szociális területről választhatnak feladatokat, amelyeket március 13-áig teljesíthetnek.

Az önkéntes csoportok jelentkezését az ipcszeged.hu vagy a facebook.com/ifjusagpasztoraciosiroda címre várják a szervezők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rétvári Bence megvédte Konkoly Bélát

,,Ön szerint normális, hogy valaki egyetlenegy szavazatot sem kap a tantestülettől az igazgatóválasztás során, mégis ő lesz az intézmény vezetője, csak azért, mert fideszes polgármesterjelölt volt? Ön szerint elfogadható, hogy nincs indoklása az igazgatókinevezési döntésnek? Illetve van: azért, mert csak!" - kérdezte a Konkoly-ügy kapcsán írásban a parlamentben Balog Zoltán emberierőforrás-minisztertől Szabó Sándor szegedi szocialista országgyűlési képviselő. Tovább olvasom