Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Ópusztaszeri diákoknak a polgárőrségről

Ópusztaszer - A polgárőrök feladataival, kötelességeivel ismerkednek meg az Ópusztaszeri Általános Iskola diákönkormányzatának tagjai. Március 19-én Mucsi Antal, az Ópusztaszeri Polgárőr Egyesület elnöke tart ugyanis előadást a helyi általános iskolában.
Mint megtudtuk, a két esztendeje működő egyesület munkáját egyre nagyobb érdeklődés és megbecsültség kíséri a faluban. Az önkéntesek pedig szeretnék folyamatosan bővíteni létszámukat, amelynek része lehet az ifjú utánpótlás szervezésének előkészítése. Ennek első lépése az "Egy iskola, egy polgárőr" mozgalom keretében megvalósuló ismertető eladás.

Az intézmény pedagógusai is szívesen fogadták a kezdeményezést és megszervezték a találkozót. Így a gyermekeknek módjuk lesz információkat szerezni a polgárőrök önként vállalt feladatairól, jogairól, kötelességeiről. Fontos, hogy a lakosság mind szélesebb körében ismert legyen a polgárőrség hatásköre, illetve az, hogy milyen problémák estén fordulhatnak hozzájuk segítségért.

Olvasóink írták

 • 2. makoipolgaror 2009. október 12. 19:28
  „A Makó-Rákosi székhelyű Makói Polgárőr Egyesület fő célja a helyi közbiztonság javításáért tevékenykedni akaró önkéntesek összefogása, munkájuk feltételeinek megteremtése, tevékenységük segítése.

  Elindult a Makói Polgárőr Egyesület weboldala az alábbi linken:
  <a target="_blank" title="Makói Polgárőr Egyesület" href="http://polgarorseg.mako.hu">Makói Polgárőr Egyesület</a>”
 • 1. makoipolgaror 2009. október 12. 19:22
  „A Makó-Rákosi székhelyű Makói Polgárőr Egyesület fő célja a helyi közbiztonság javításáért tevékenykedni akaró önkéntesek összefogása, munkájuk feltételeinek megteremtése, tevékenységük segítése.
  Elindult a Makói Polgárőr Egyesület weboldala a http://polgarorseg.mako.hu/ linken.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghiúsult a szegedi kocsmabetörés

Szeged - Lakossági bejelentés alapján sikerült megelőzni egy kocsmabetörést Szegeden - tájékoztatta… Tovább olvasom