Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Óriási siker matricás albumunk az ovisoknál

Szeged - A hivatalos megjelenés előtt teszteltük lapunk 36 oldalas Vadaskaland elnevezésű új matricás albumát a szegedi Pick Alapítványi Óvodában - nagy sikerrel.
Jelesre vizsgázott a Délmagyarország vasárnap megjelenő Vadas-kaland elnevezésű matricás albuma a szegedi Pick Alapítványi Óvodában. A kicsikhez premier előtti megméretésre vittük lapunk 36 oldalas új gyűjtőfüzetét és az első matricás csomagot. A Vadaskaland albumba a Szegedi Vadaspark 80 lakójáról készült matricákat lehet beragasztani.
Az ovisok azonnal elkezdték lapozgatni a füzetet, lázasan keresték, hogy az állatokról készült megszámozott matricákat melyik oldalra lehet beragasztani. – Nekem a zsiráf, nekem a tigris, nekem a szurikáta a kedvencem! – kiáltották egymás után a középső csoportosok, amikor meglátták az első csomagból sorra előbújó matricákat. Az 5 éves Lea azt mondta, minden állatot szeret, de ha egyet kell választania, akkor a medvét mondja. A vadasparki tavaszköszöntő családi napon, holnap éppen a barnamedvéket mutatják be a látogatóknak – ők lesznek az állatkert új lakói.

Óriási siker matricás albumunk az ovisoknál. Fotó: Frank Yvette (galéria)

A Vadaskaland album hivatalos bemutatója is vasárnap lesz a Szegedi Vadasparkban 10 és 16 óra között a Délmagyarország standjánál, ahol már megvásárolható lesz a gyűjtőfüzet. Ezután 399 forintért vehető meg ügyfélszolgálati irodáinkban, a Lapker üzleteiben, kisboltokban, a vadasparkban, a Szent-Györgyi Albert Agórában és a játszóházakban. Az album most vasárnap 9 és 14 óra között a Mars téri piacon is kapható.

Az első 10 darabos matricás csomag március 23-án kerül az üzletekbe a Délmagyarország példányaiba beragasztva. Innentől kezdve négy héten át minden hétfőn és csütörtökön kereshetik az új csomagokat lapunkban. A matricák nem véletlenszerűen kerülnek majd bele a tasakokba: aki a nyolc csomagot sorrendben megvásárolja, az a 80 állat fotóját garantáltan magáénak tudhatja. A kiadványt minden állatszeretőnek, de elsősorban 5–10 éves gyerekeknek szánjuk, akik az albumban az aranyos képek beragasztása után hasznos információkat és sztorikat is megtudhatnak a rajta szereplő állatokról. A matricás lapszámok a megjelenést követő egy héten keresztül bármikor megvásárolhatók. A Délmagyarország matricás példányaiért 199 forintot kell fizetni. A gyűjtőalbum a matricás csomagok megjelenése alatt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pék-cukrász diákok versenyeztek a szakmunkás-bizonyítványért a Fodorban

Aki legalább 71 százalékos eredményt ért el, egyből megkapta szakmunkás-bizonyítványát. Ez idén tíz diáknak sikerült. Tovább olvasom