Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Őrizetben a gyerekkori barát - őt gyanúsítják a 22 éves Vivien meggyilkolásával

Forráskút - A nyomozók a bejelentés után a forráskúti ingatlan melléképületében találták meg a fiatal anyuka holttestét - egy 2 éves kisfia volt. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

Egy 22 éves forráskúti nő eltűnését jelentették be a Szegedi Rendőrkapitányságon november 21-én az esti órákban. Ezt követően a szegedi nyomozók adatgyűjtést végeztek. Ennek során átvizsgálták a nő gyermekkori ismerősének forráskúti ingatlanját. 22-én reggel megtalálták a nő mobiltelefonját és kerékpárját, majd az ingatlan melléképületében elrejtve felfedezték az eltűnt nő holttestét. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték.

Fotó: police.hu
Fotók: police.hu

Elszámoltatása során az ingatlanban lakó B. László ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. Beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Korábban írtuk:

Jelenleg is folyik a kihallgatása B. Lászlónak, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy péntek délután megölte B. Vivient Forráskúton. A lánynak van egy 2 éves kisfia. Családja péntek délután látta utoljára, amikor estére sem került elő, értesítették a rendőrséget.

Gyerekkori barátját gyanúsítják a 22 éves Vivien meggyilkolásával. Fotó: Frank Yvette (galéra)

A helyiek úgy tudják, hogy B. László gyakran élt kábítószerekkel. Viviennel gyerekkori barátok voltak, így senki sem érti, mi vezetett a gyilkossághoz. A rendőrség már tudja, hogy hogy végeztek a lánnyal, de a nyomozás érdekeire hivatkozva ezt még nem árulták el.

Gyerekkori barátját gyanúsítják a 22 éves Vivien meggyilkolásával. Fotó: Frank Yvette (galéra)

Korábban

Egy 22 éves forráskúti nő eltűnését jelentették be a Szegedi Rendőrkapitányságon november 21-én az esti órákban. A bejelentést követően a szegedi nyomozók adatgyűjtést végeztek. Ennek során átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant, aminek melléképületében elrejtve november 22-én délelőtt megtalálták az eltűnt nő holttestét. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték - írta a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A rendőrök egy embert előállítottak. Elszámoltatása folyamatban van - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

40 éves az ABBA – hamarosan visszatér hozzánk a Tribute Show

Szinte már hagyomány az ABBA Tribute Show magyarországi fellépése, az elmúlt öt év alatt két alkalommal is tiszteletét tette nálunk a csapat. Tovább olvasom