Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Országgyűlési választások, hobbikert és Székhelyi

Szeged - Áprilisban az országgyűlési választások éjszakájáról szóló írásunk volt a legnépszerűbb. De érdekelte olvasóinkat az is, miért nehéz megszabadulni a hobbikerttől.
Áprilisban egyértelmű győztes az országgyűlési választások közben készült percről percre írásunk. Az egész nap frissülő cikket nézték a legtöbben abban a hónapban. Csongrád megye egyéni győztesei: Szabó Sándor, B. Nagy László, Farkas Sándor, Lázár János lettek.

MSZP: mindenki Szabót élteti. Fotó: Frank Yvette (Galéria)
Buli B. Naggyal a Vármegye étteremben. Fotó: Segesvári Csaba (Galéria)

A váalsztások mellett szívesen olvasták Fekete Klára cikkét arról, hogy miért lehet külön műsor eladni a hobbikertet. Az új földtörvény hatálya alá kerültek a hobbikertek is.

Eladó zártkert Tápén. Fotó: Frank Yvette
Eladó zártkert Tápén. Fotó: Frank Yvette

A politika és a gazdaság mellett sokakat érdekelt, hogy Székhelyi József színművész miért hagyja el Szegedet. Több mint egy évtizedig élt a városban a Szegedi Nemzeti Színház volt igazgatója, aki végül a köldöknéző Tisza-parti munkátlanság vállalása helyett közelebb költözött a családjával a Madách Színházhoz.

Bár imádja Szegedet Székhelyi József, mégis úgy döntött, muszáj költöznie. Fotó: Schmidt Andrea
Bár imádja Szegedet Székhelyi József, mégis úgy döntött, muszáj költöznie. Fotó: Schmidt Andrea

Áprilisi legnézettebb galériák

Képgalériáink nézettségét is meghatározta az országgyűlési választások. Egyik legnézettebb az volt, amikor naggygyűlést tartott a Fidesz Szegeden.

Választási nagygyűlés a Dóm téren. Fotó: Karnok Csaba (Galéria)
Április közepén felvonulással ünnepelték a motorosok, hogy végre újra megkezdődött a motoros szezon. A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is több százan vonultak végig Szegeden – két keréken és jelmezben. Akadt, aki menyasszonynak és vőlegénynek, más állatjelmezbe öltözött, vagy monitorral a fején vonult fel.

Felvonulással ünnepeltek a motorosok. Fotó: Karnok Csaba (Galéria)


A legnézettebb galériák egyik volt, amelyik a mártélyi halálos balesetről készült. Szörnyethalt egy 59 éves nő, amikor autójával egy robogós előzésébe kezdett a mártélyi úton: a manővert nem tudta befejezni és a szembe jövő autóba csapódott. A vétlen sofőr is elhunyt.

Halálos előzés Mártélynál

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezt kapjuk karácsonyra: drágul a szegedi élet, Gömbös Gyula már nem díszpolgár

A közgyűlés megszavazta a közlekedési bérlet, a menza, az önkormányzati lakbér és a kéményseprés… Tovább olvasom