Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Ötödikről ugrott le a fiatal nő: anyja tavasszal szintén a mélybe vetette magát

Szeged - A tíz emeletes panelház elé, az éppen nem üzemelő egykori Hami falatozó teraszára zuhant. Információink szerint túlélte az öngyilkossági kísérletet.
Egy fiatal, harmincas éveiben járó nő próbált meg véget vetni életének kedd délután a szegedi Kereszttöltés utca 19/a szám alatt, amikor kiugrott ötödik emeleten levő lakásuk erkélyén. A tíz emeletes panelház elé, az éppen nem üzemelő egykori Hami falatozó teraszára zuhant, szerda délelőtt a tragédiára már csak az ott látható vékonyabb és vastagabb letört faágak, valamint egy ottfelejtett kék színű orvosi gumikesztyű emlékeztetett.

A volt falatozó melletti trafik alkalmazottja éppen üzlete előtt álldogált. Azt mondta szemtanúja volt az esetnek, a nő járt nála többször a trafikban, mélyen érintette a történet, és nem is akar róla semmit sem mondani. A nő annyit megerősített - amint azt bámészkodó szemtanúk még az öngyilkossági kísérlet helyszínelése alatt mondta egymás között - , hogy a nő anyja tavasszal szintén a mélybe vetette magát teraszukról. Az asszony a zuhanást nem élte túl. A szerencsétlenül járt nő lakásának ajtaján hiába kopogtunk, senki nem nyitott ajtót.

Fotó: Karnok Csaba
A keddi esetre már csak a letört faágak emlékeztetnek. Fotó: Karnok Csaba

Érdekes, hogy a panelházban élők mennyire nem ismerik egymást. Beszéltünk egy harmadik emeleten lakó nővel, aki azt mondta, hogy kedd délután egész nap otthon volt, ám a balesetből semmit nem érzékelt, és arról sem tudott, hogy a kiugró fiatalasszony anyja korábban szintén a mélybe vetette magát a házból. A hatodikon lakó egyik férfi tudott az esetről, és arról is, hogy tavasszal mi történt a házban.

- Régen futottunk már össze, így nem tudom, hogy mi miatt tette. Az anyja halála után az édesapjával lakott a lakásban, férje, gyerekei nincsenek. Nem tudom, mi a foglalkozása, tudomásom szerint sok mindennel próbálkozott, de nem igazán jöttek be a számításai - magyarázta. A nő, bár több tíz métert zuhanhatott, információink szerint túlélte az öngyilkossági kísérletet, a ház előtt levő fák ágai, valamint a falatozó teteje tompíthatta a zuhanást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paprikás krumpli a tűz körül a Dugonics téren

Ne csak a karácsonyi időszakban jusson eszünkbe a jótékonykodás, az év többi napján is halljuk meg a körülöttünk élő hajléktalanok segélykiáltását. Tovább olvasom