Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 25°C Még több cikk.

Ötvenezer forintot nyerhet velünk

Ne feledjék, a mai áruspéldányokban már megtalálják a Délmagyarország betétkönyvét! Lapunk legújabb, nagyszabású nyereményjátékán szerencsés olvasóink 50 ezer forinttal gazdagodhatnak.
A Délmagyarország új, betétkönyvjátékában az újságban és annak mellékleteiben elrejtett bankjegyek másolatait kell megtalálni, összegyűjteni és beragasztani. Lapunk mai és egy héttel később, május 25-én, csütörtökön megjelenő áruspéldányaiban találják meg a betétkönyvet. A 4 darab 5000, a 2 darab 1000, az 5 darab 500 és az 5 darab 100 forintost az újságból és a mellékletekből kell kivágni. Ezeket kell a betétkönyvbe ragasztva  beküldeni június 15-éig. A teli gyűjtőfüzetet juttassák el szegedi szerkesztőségünkbe vagy szegedi, hódmezővásárhelyi, makói, szentesi ügyfélszolgálati irodáink valamelyikébe.

A 25 ezer forintos nyeremény megduplázható, ha a június 3-i, szombati újságból kivágja a duplázó 2 forintost. Így már 50 ezer forint lehet a nyeremény.

A sorsolást követően  a húsz szerencsés nyertes névsorát június 17-i számunkban találják.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyvenöt évet húzott le a gáton: fia léphet a harsonázó vízügyes örökébe Dócon

Kovács János kamaszként éppen az 1970-es árvíz idején lépett be a vízügyhöz, most fia veheti át a stafétabotot a gátőrtől. Tovább olvasom