Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Papp Edina fiára bízza a döntést

Szeged - Újabb váratlan fordulat történt a négy éve zajló-dúló Mehmet Karcsi-ügyben. A kisfiú édesanyja tegnap bejelentette: 11 éves gyermekére bízza a választást, ő mondja meg, hogy a jövőben vele vagy édesapjával akar-e élni. Bogosné Papp Edina döntésével a férje, Bogos Attila egyetért, Mehmet Tüysüz pedig szentnek nevezte az asszonyt.
– A jövő hét elején leülünk! Csak mi, hárman. Memi, az édesapa és én. Rajtunk kívül senki nem lesz ott. A jövőről fogunk dönteni, a kisfiam fogja megmondani, hogy velem vagy az édesapjával akar-e maradni. Ha az apa mellett dönt, tudomásul veszem és elfogadom, de utána is nagyon gyakran szeretnék vele találkozni – nyilatkozta lapunknak tegnap Bogosné Papp Edina, Mehmet Karcsi édesanyja.

Bogosné Papp edina azt szeretné, hogy kálváriájuk véget érjen Fotó: Blikk

– Ha ez igaz, akkor mindenre, ami szent, megesküszöm, hogy Edinánál szentebb asszony nincs a világon! Nagyon, nagyon, nagyon örülök! Ha a fiam úgy dönt, hogy nálam marad, ígérem, anyukája akkor láthatja, amikor csak akarja! – reagált volt élettársa bejelentésére Mehmet Tüysüz.

A férfi egyébként tegnap reggel tőlünk tudta meg az édesanya döntését, először nem is akarta elhinni.

Meglátogatná a fiát

Bogosné Papp Edina kedd éjszakai kiszabadulása óta nem találkozott a fiával, de azt mondta, amint teheti, meglátogatja a klinikán fekvő Karcsit. Arra a felvetésre, hogy tart-e a találkozótól, határozott nemmel válaszolt. 
– Örülök, hogy anyukám így döntött, majd hárman mindent megbeszélünk! – mondta a szerda óta a Szegedi Tudományegyetem gyermekpszichiátriáján fekvő Mehmet Karcsi. A kisfiú nekünk nem árulta el, hogy kinél szeretne maradni, arra viszont, hogy hogyan érzi magát, azt mondta, jól.

A Szerbiában kábítószer-birtoklás és -terjesztés vádjával november 13-ától január 29-éig a férjével, Bogos Attilával előzetes letartóztatásban lévő, végül bűncselekmény hiányában felmentett fiatalasszony zokogva beszélt arról, hogy a döntése végleges, semmi és senki nem változtathatja meg.

A bíróság dönt

– Jelenleg egy érvényes bírói döntés alapján az anyát illeti meg a szülői felügyeleti jog, amit csak egy új ítélet változtathat meg. Persze az édesanya dönthet úgy, hogy közös gyermeküket az apa gondjaira bízza. De azt, hogy az apát illesse meg a szülői felügyeleti jog, bíróságnak kell kimondania. Természetesen megkönnyíti a döntést, ha a két szülő ebben megállapodik – nyilatkozta lapunknak a gyámhivatal egy magát megnevezni nem kívánó munkatársa.  
A 11 éves kisfiú édesanyja hangsúlyozta, csak az érdekli, hogy kálváriájuk végre véget érjen, és két fia, Memi és a hároméves Bence is lelki sérülés nélkül átvészelje az elmúlt hetek, hónapok, évek őket érintő történéseinek negatív hatásait. Azért hozta meg ezt, a kívülállók számára – az elmúlt négy év miatt – talán meglepőnek tűnő, számára pedig rendkívül nehéz döntést, mert nem akar a kisfiainak rosszat. Éppen ezért jutott arra az elhatározásra is, hogy – korábbi szándékát megváltoztatva – nem tesznek feljelentést Mehmet Tüysüz ellen.

– Egyetértek a feleségemmel! Persze ezt a bejelentés előtt megbeszéltük, de a végső döntést természetesen ő hozta meg. Mint ahogy eddig is, a jövőben is mindenben támogatni fogom, pontosabban támogatni fogjuk egymást! – jelentette ki lapunknak Bogos Attila.


Olvasóink írták

 • 14. judy 2008. február 02. 07:40
  „Szerintem ez innentol kezdve mar tenyleg csak az o es a torok maganugye.jo lenne mar megkimelni a tobbi embertarsat a hulyesegeiktol!! Hogy vegre a kisgyerek elhesse,mint az o korabeli gyerekek- normalis eletet!”
 • 13. S.Grandpierre Cecília 2008. február 01. 21:29
  „A média jót csámcsogott gátlástalanul az egész szomorú ügyün. Úgyis csak ilyeneket tudnak leadni naponta. Az igazí újságíró a hegycsúcson kapaszkodik, hogy jó témát találjon. Ezek csak az emberi tragédiákon tudnak élősködni a cikkeikkel.
  Nagyon szomorú történet, én sajnálom az édesanyát. Jól teszi, hogy így döntött. Nehéz lehet egy anyának mindezt átélni. Ezért érdemes volt annyit törödni vele, ha ez úgy van, ahogy leírták. Merthát ki hisz még az újságnak? A médiának? A Gruppen családról is micsoda ocsmány cikk jelent meg cimlapon, meg a macskával való faj...ról is. Ilyen a színvonal, ennyire szegényes a fantáziájuk és a tehetségük az újságíróknak. Pedig sok a tehetséges fiatal, aki írni is tud...Sztárolják Pákot, a Megasztárokat, színvonal alatti, mondhatni a béka f...alatt vannak a cikkek. Züllesztés felsőfokon!”
 • 12. MehmetTüysüzKarcsi 2008. február 01. 21:16
  „Lesz a holnapiban is, TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 11. boboca 2008. február 01. 19:39
  „Figyelem! Bogosék közelében élők ne engedjétek, hogy elsikkadjon a téma, kérjük a folyamatos tudósítást, mert mi lesz velünk nélkülük...”
 • 10. ezüsthaj 2008. február 01. 19:27
  „azért félelmetes! mi mást is tehetne az az anya, akivel ezt teszi a gyermeke? ok, h. csak tizenéves, de.....ezek után én is elengedném.
  Egyébként ez az elengedés művészete. csak az tudja megtenni, aki igazán szeret!!!! persze cseppet sem irigylem. sok sikert...........”
 • 9. Mont Blanc 2008. február 01. 17:30
  „Csimre, úgy olvasom, mégis csak érdekel téged Papp Edina...”
 • 8. w 2008. február 01. 15:21
  „Szerintem ez jó így! A gyerek így nem érzi kényszernek, hogy az édesanyjánál lakjon. Bár nem kötődik már annyira hozzá, mégis eldöntheti hol érzi magát otthon. Legyenek boldogok!”
 • 7. orbán 2008. február 01. 15:13
  „szerintem a gyurcsány monjdon le”
 • 6. nanemaaa 2008. február 01. 14:35
  „Remélem a holnapi lapban is lesz valami Papp Edináról és a hét Mütyüszről. Pl, hogy hogyan aludt és mit álmodott a legutóbbi bejelentését követően. Lehetne belőle ugyanolyan napi sorozatot csinálni, mint a Jóbarátok, vagy bármely más baromság, s ezt főleg azért, mert ez végre szagadi családregény. A szívem szerint azt szeretném, ha képregény formájában történne a napi híradás, de belátom, hogy ez már nem fér össze az újságírás íratlan szabályaival, hiszen a képregényeknek nem a címlapon van a helyük, nekik mindig csak az újság hátsó oldali jutnak. No de miért ne lehetne a DM ebben is formabontó?

  Kérek minden kedves hozzászólót, hogy segítse a lap munkáját és népi kezdeméynezésként adjon javaslatot a legújabb szappanopera címére. Netán szervezzünk gyűjtést Papp Edina és a Mindenki Egyért című alapítvány megsegítésére.”
 • 5. 140 2008. február 01. 13:26
  „Hát, nem lehetett könnyű döntés...”
 • 4. CsImre 2008. február 01. 12:17
  „Ha a holnapi lapban nem lesz egy Karcsikás írás sem legalább a címlapon, én kiugrok az ablakon! >:)”
 • 3. péter g. 2008. február 01. 11:54
  „Még hogy könyvet? Tévésorozatot!”
 • 2. czegus 2008. február 01. 11:16
  „Vagy igaz amit mond, szereti a gyerekét, vagy nagyon beijesztették, a fura az, hogy ott van az a 78 nap, le lehet ezt tudni ilyen könnyen, hogy is van ez. Szép napot.”
 • 1. ibiza 2008. február 01. 10:43
  „remélem, könyvet is írnak róla....
  kificamodott banda...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szemészek szemben a professzorral

Szeged - A szegedi szemészeti klinika vezetőjének kezdeményezésére év végével felmondta két fiatal,… Tovább olvasom