Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Partnertalálkozónk a kisszínházban

A hagyományoknak megfelelően idén is vendégül láttuk a Délmagyarországban, a Délvilágban, a Megyei Hirdetőben, illetve a Cégregiszterben hirdető partnereinket. Tegnap Szegeden a kisszínházban koncerttel és fogadással egybekötött találkozót rendeztünk.
Gyülekeznek partnertalálkozónk résztvevői a kisszínház előcsarnokában. Fotó: Gyenes Kálmán
Szegedi partnereinket tegnap a felújított kisszínház impozáns épületébe invitáltuk: itt rendeztük meg hagyományos partnertalálkozónkat.
– Örömmel mondhatjuk, hogy sikeres üzleti évet zártunk. Reméljük, ugyanezt önök is elmondhatják – mondta köszöntőjében Pap Klára kiadóigazgató.

– Az egy évvel ezelőtti partnertalálkozónkon azt ígértem, a tőlünk telhető lehető legtöbbet nyújtjuk önöknek, hogy minél sikeresebb legyen a vállalkozásuk – emlékeztette a jelenlévőket Konkoly Béla hirdetési igazgató. – Továbbra is azt mondhatom: felkészült munkatársaink és kiadványaink a lehető legtöbbet nyújtják a jövőben is, és remélem, hogy a sikerükben nekünk is részünk lesz – hangsúlyozta a hirdetési igazgató.

A köszöntők után a Cotton Club Singers adott koncertet. Az együttes a hamarosan megjelenő ABBA Jazz című albumáról mutatott be számokat. Ezt követően a fogadáson a Stüszi Vadász étterem által szervírozott, vadételeket is felvonultató finomságokat kóstolhatták meg partnereink, akik most megjelent új multimédiás CD-nket kapták ajándékba, amelyet a Délmagyarország alapításának 95. évfordulója alkalmából készíttettünk.
A vendégek között ingyenes hirdetési lehetőséget sorsoltunk ki. Az év hátralévő részében partnertalálkozót szervezünk Hódmezővásárhelyen, Makón és Szentesen is, ahol kiadónk vendégül látja az ottani vállalkozókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmenekült a Virág cukrászda

György Attila azt mondja, már megegyezett a Virág cukrászda felszámolását kezdeményező céggel. A… Tovább olvasom