Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Pedofil pék: a fiú anyja sajnálja, de így jobb

Szeged - Megszökött a házi őrizetből és felkötötte magát egy fára V. László, aki beismerte: éveken át videózott meztelen kisfiúkat és kislányokat egy erre a célra bérelt irodában. A meztelenül videózott fiú édesanyját kérdezte a Blikk.
A börtöntől való félelem lehetett az öngyilkosság oka – véli a kriminálpszichológus, Végh József.

– Lelkileg nagyon nehéz feldolgozni, ha egy ilyen bűncselekmény kitudódik – magyarázta Végh. – A férfi is tudhatta, hogy a szexuális bűnözőket, pláne, ha gyermek is érintett, a börtönben sem kedvelik.

Mint megírtuk, a korábban pékként dolgozó, köztiszteletben álló férfi ról október végén derült ki évekig titkolt perverziója. A gyerekeknek némi készpénz ellenében „játszani" kellett magukkal, miközben a férfi felvette ezt. A borzalomra akkor derült fény, amikor 12 éves kisfia elmondta L. Barbarának, hogy mire vette őt rá családi ismerősük. A nő feljelentést tett a rendőrségen. A férfi ellen tiltott pornográf felvételek készítése miatt indult eljárás. Beismerte, amit tett, így a bíróság házi őrizetbe helyezte, rendszeresen látogatták a zsaruk. Pénteken a férfi két ellenőrzés között búcsúlevelet írt, és felakasztotta magát.

Úgy tudjuk, utolsó üzenetét családjának – testvérének és idős szüleinek – szánta, ám azt nem írta le, mit miért tett. Akik ismerték Lászlót, tudták róla, rendkívül kínos volt számára, hogy kiderült a titka.

L. Barbarát, a feljelentést tevő édesanyát megviselte a férfi halála.

– Vegyes érzelmek kavarognak bennem. Sajnálom László családját. Ha lehetne, részvétet is kívánnék nekik. Másrészt nekem a fiam biztonsága a legfontosabb. Amíg a környéken volt, a gyermekem csak kísérettel mert kimozdulni. Szörnyű ilyet mondani, de most nyugodtabbak vagyunk. A pszichológusra azonban még mindig szükségünk van – mondta halkan Barbara.

Olvasóink írták

 • 13. iri 2008. november 24. 22:03
  „Ha nem saját kedvtelésére csinálta, hanem eladásra, akkor már nem is bűnös??? Hülye aki ezt gondolja!”
 • 12. netuddki 2008. november 24. 20:48
  „Nem ismerem a bérleti díjakat de a belvárosban 2-3000ft nagyon kevésnek tűnik.Rókuson egy garázsért kérnek 10.000 forintot.”
 • 11. andrisne 2008. november 24. 19:17
  „deakicska!!!ezt komolyan gondolod????tényleg létezik ártatlanság vélelme...de ennél az embernél találtak a házkutatás során fotókat,videókat és még irodát is bérelt állitólag...igy már azért nem igazán tűnik nekem ártatlannak...!ami a gyanús viselkedést illeti...sok-sok éven át ismertem egy embert...semmi gyanús,mintaférj volt,imádta a feleségét...aztán brutálisan megölte...akkor derült ki,hogy két élete volt!elég naiv vagy!és biztos nincs gyereked...”
 • 10. nagypappa 2008. november 24. 19:09
  „Tegnap tudtam meg, hogy ki ő és utólag esett be, hogy volt gyanús jel.
  Akkor nem hittem. Nem is jutott volna eszembe.

  SAJNOS!

  Netuddki..
  Olcsón, 2-3 ezer Ft ért bérelte az "irodát", ami egy lepukkadt hely a város szívében.
  Ez nem zárja ki a lehetőséget, hogy árulta is a felvételeket.”
 • 9. deakicska 2008. november 24. 18:32
  „Miért kezeli mindenki tényként, hogy az az ember pedofil volt?! A nyomozás épp csak most kezdődött, egyelőre a kisgyerek mondott csak valamit. Ártatlanság vélelme!!! A kolléga, aki a mai Délmagyarban nyilatkozott, húsz évig dolgozott az illető mellett a pékségben, semmi rendkívülit nem tapasztalt. Húsz év nagy idő, legalább egy-két gyanús mondat vagy elszólás kellett volna, hogy elhangozzék.
  Nem hiszem ezt az egészet.”
 • 8. Ezmársok 2008. november 24. 17:29
  „Drága zoltanz,

  mi a LÉNYEG? Ami Téged érdekel? Ha másról és nem a Te LÉNYEGEDről mer valaki beszélni/ írni, tájéloztatni az figyelemelterelés? Sajátos.....”
 • 7. netuddki 2008. november 24. 16:25
  „Ha volt pénze irodát bérelni szerintem eladhatta a felvételeket.Drága lett volna a fizetéséből bérelni,fizetni a gyerekeknek.Mennyit keres egy segédmunkás a pékségben?Remélem a filmek vásárlói is követik a rendezőt.Legalább olyan bűnösek.”
 • 6. zoltanz 2008. november 24. 15:57
  „Achilleus!
  Nagyon régóta hangsúlyozom, hogy figyelemelterelés folyik. Van néhány ügyeletes gumicsont, amit bedobnak, s addig, amíg a műkoncon megy a marakodás, a lényeg lapít Média Nagy Kendője mögött. Oszd meg és uralkodj....”
 • 5. paranoid 2008. november 24. 14:18
  „Kár,hogy a többi hasonló nem követi a példát.Lehet,hogy a tiszaparti fák ágai megtelnének.Csalók ,tolvajok stb. nektek is van még hely.”
 • 4. tomjank1 2008. november 24. 13:23
  „Kukorica Jancsi!
  Van gyereked?”
 • 3. KukoricaJancsi 2008. november 24. 12:44
  „Tényleg azt gondolják, hogy meghalt a gonosz, és itt maradtak az angyalok?
  És mostmár megnyugodtunk??”
 • 2. andrisne 2008. november 24. 11:52
  „Jobb így mindenkinek!!!!!”
 • 1. achilleus 2008. november 24. 10:51
  „Hány bőrt akarnak még erről a témáról lehúzni?! A Délmagyar az alább csatolt cikk"rendes", értsd konzumszemét kategóriába kezdi leküzdeni magát, az online változat mindenképpen. Máskor már a kuruc gyakoriságán megy a cigányozás, Kövér szerint a téma túllihegése (jobbról-balról) a polgárháborús hangulat szítását szolgálja, a táma állandó felvetése pedig provokáció. Őszintén - Délmagyar - normális az a főoldal, amit most az ember itt lát? Kalózok, holliwoodi scientológusok, pedofilügy 3-4 x, audivásárlás és megasztár a köbön. Hol élnek maguk? Az alábbi cikk Önöknek és Önökről is szól:

  "A hol csendes, hol viharos havazással telt hétvége legfőbb híre, hogy a charme-os színész, Csányi Sándor és bájos partnere, Práger Kitty búcsúzott a parkett-től a Szombat esti lázban. Ehhez képest az, hogy az SZDSZ bejelentette, megszavazza a jövő évi büdzsét, valamint hogy Gyurcsány Ferencnek nem lesz kihívója a szocialisták jövő évi kongresszusán a pártelnöki poszton, nem verte ki a biztosítékot.
  Rendes médiumban szót sem vesztegettek rá. Kutya harapta postás-ügy, a hónapok óta zajló kutyakomédia apró rezüméje, előre borítékolható történés, még akkor is, ha néhányan másról hangoskodtak. Egy rég megírt balliberális forgatókönyv szerint mennek a dolgok. A gyurcsányi taktika is tökéletesen ült. Az elmúlt hónapok belső vitái még arról szóltak a szocialistáknál, hogy bizony szét kell választani a pártelnöki és a kormányfői tisztséget, a baloldalnak (bár kérdezhetnék: hol itt a baloldal?) már úgy kell nekiszaladnia az európai parlamenti, majd az országgyűlési választásoknak. ..... (...)" Magyar Hírlap”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bombariadó a Lidl Áruházakban

Szeged - Telefonon jelentette be egy ismeretlen szombat délután 17 óra 15 perckor, hogy bombát… Tovább olvasom