Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 04. 01. szerda - Hugó

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Pénteken kiderül, Simonka Zsolt-e az Év Orvosa

Pénteken kiderül, Simonka Zsolt-e az Év Orvosa

Szeged - Vasárnap éjjel lezárult az idén hetedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazása.

Delmagyar.hu - 2014.03.17. 14:31
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Simonka Zsolt, a SZTE Sebészeti Klinika egyetemi tanársegédje a 3 legtöbb szavazatot kapott orvos között van, vagyis hivatalos a pénteken 17 órakor kezdődő díjátadó ünnepségre, ahol kiderül, ki kapja a rangos elismerést. Vetélytársa vélhetően egy kecskeméti gyermekgyógyász főorvos, ő ugyanis szintén a TOP 3-ban volt, amikor pénteken részeredményt hirdettek.

A dobogósok között még ott van egy debreceni gyermekonkológus-hematológus, ő azonban az utolsó két napon kapott annyi szavazatot, amivel a „döntősök" közé került, pénteken még nem szerepelt a legjobb 3 között.

Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán a voksolás bő két hete alatt a nagyközönség összesen 13 ezer 670 érvényes szavazatot adott le a döntőbe jutott 112 jelöltre, köztük a 21 Csongrád megyeire. A szavazáson kizárólag a korábbi Astellas-közönségdíjas orvosokból álló szakmai zsűri által döntőbe juttatott történetek vehettek részt.

A zsűri az előzetes értékelés során a döntősök körének kijelölésén túl saját rangsort is állított. Az itt elfoglalt helyezés alapján a jelöltek pontokat kaptak, amiket az internetes szavazásra automatikusan magukkal vittek. A nagyközönség ezután a beküldött voksok segítségével szabadon változtathatta a sorrendet.

A végeredményről mindenki élő internetes közvetítésen tájékozódhat, a díjátadó ugyanis megtekinthető lesz a awww.astellasdij.hu/evorvosa honlapon.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...