Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Pénzváltórablás, megkerült lány, politikai botrány

Csongrád megye - Év végi sorozatunkban megmutatjuk, melyek voltak a delmagyar.hu legolvasottabb cikkei. Januárban erre a három Csongrád megyei cikkre kattintottak a legtöbben. A három legnézettebb galériát is előkerestük, íme!
Az év végéhez közeledve mi is visszatekintünk: megnéztük, melyek voltak a legolvasottabb cikkeink és melyik galériákat nézték a legszívesebben olvasóink.

Január közepén fegyveresek raboltak ki egy pénzváltót a Tisza Lajos körúton - statisztikánk szerint erre a Csongrád megyei cikkre kattintottak a legtöbben olvasóink. Megírtuk: egy 19 éves fiatalember fegyverrel rabolta ki az egyik Tisza Lajos körúti pénzváltót, a támadó berúgta az ajtót, megverte a bent tartózkodó nőt, majd pénzzel a zsebében futásnak eredt. A járókelők fogták el, dulakodás közben kiesett a zsebéből a fegyver is.

A rendőrök legyűrik a rablót. Fotó: Frank Yvette
A rendőrök legyűrik a rablót. Fotó: Frank Yvette

A dobogóra került annak a 16 éves bordányi lánynak is a története, aki január 10-én, pénteken tűnt el. Kisapáti Adrienn egyik osztálytársánál töltötte a hétvégét. Miután írtunk az eltűnéséről, az osztálytárs édesanyja jelentkezett, hogy náluk van a Adrienn, aki, amikor arról kérdeztük, mivel töltötte a hétvégét, azt mondta: ˝- Elegem lett a dolgokból, elvonultam, egyedül akartam lenni˝ - olvasható januári cikkünkben.

A Kisapáti család. Fotó: Karnok Csaba
A Kisapáti család. Fotó: Karnok Csaba

A hónap harmadik legnépszerűbb megyei témája egy politikai botrány volt. Az országgyűlési választások előtt voltunk még akkor bőven. Január elején arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy nem született döntés a Széchenyi tér 2/A néven elhíresült cserehelyiségügyben a rendkívüli szegedi közgyűlésen, amelyre az MSZP és az Együtt Szeged el se ment, a Fidesz pedig kivonult.

Viharos közgyűlés: az MSZP el sem jött, a Fidesz kivonult. Fotó: Karnok Csaba (Galéria)

A január legnézettebb képei

A januári galériák nézettségét is megnéztük. A három dobogós hely közül az egyik már január elsején elkelt: a szegedi újévköszöntő tűzijátékot szívesen nézegették olvasóink.

Ilyen volt a szegedi újévköszöntő tűzijáték. Fotó: Segesvári Csaba (Galéria)

Az év első hónapjában rendezték meg az esküvői kiállítást, az erről készült képek is népszerűek voltak.

Esküvői kiállítás: minden, mi szem-szájnak ingere. Fotó: Frank Yvette (Galéria)

Januárban még tart a báli szezon, mi a radnótisok szalagavatójára mentünk el. Az ott készült galériánkat is sokan megnézték.

A Radnóti szalagavató bálján jártunk. Fotó: Schmidt Andrea (Galéria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drágul a bérlet, a menza, a lakbér, a kéményseprés

Emelkedik a bérlet, a menza, a lakbér és a kéményseprés díja – erről dönt a pénteki közgyűlés. A szakbizottsági üléseken kiderült: a drágulás zömét kormányzati intézkedések okozzák. Tovább olvasom