Délmagyar logó

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 13°C | 25°C Még több cikk.

Picsanadrágosok – a halászléhez értünk, a körforgalomhoz nem?

Dr. Mogács Országos Népbutító Kampánya keretében Szegedre is ellátogatott. A picsanadrág, a körforgalmak és a halászlé Bermuda háromszögében térképezte fel a várost. A videót három hét alatt több mint negyvenezren nézték meg.
Dr. Mogács készült, a Szabadkai úti körforgalomról például tudta, hogy minimum havonta van ott egy baleset, ez azonban nem zavarta abban, hogy a Kossuth Lajos sugárúti többsávosban forgassanak. Mentségére szól, hogy ebben is van villamos. Zuhogó esőben és láthatóan télen tették fel az aktuális Nap kérdését, nevezetesen: hord-e ön picsanadrágot? Sok igenlő választ nem hallunk a videón, annál több trágárságot – ez utóbbi egyik csúcspontja, amikor a szegedi ©koda szalon elöl lopnak el egy ©koda Superbet.


Minden és mindenki megkapja a magáét a dumaszínházas Mogács Dánieltől és a végén az is kiderül, a halászléhez értünk, a körforgalomhoz nem – és akár kitörési pont is lehet a picsanadrág. (Ha a lézerközpont végül mégsem jönne be annyira. A szerk.) Nézze meg Ön is a hol humoros, hol trágár, végig megosztó, de mégis szegedi videót!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Dél-Alföldön eszik a legtöbb krumplit

Jórészt krumplit és kenyeret esznek a legszegényebbek egy KSH-tanulmány szerint. Ugyanakkor a gazdagok is imádják a burgonyát, igaz, ők a papayát is szeretik. Tovább olvasom