Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Plakátszüret a Societassal

Szeged - A Societas Szegedi Szervezete közös plakátszedő akciót hirdet, október 15-én, pénteken 16 órától, amelyre minden pártot, ifjúsági és civilszervezetet, valamint Szeged város lakóit invitálják.
Céljuk: az Aradi vértanúk teréről kiindulva közös erővel megtisztítani utcáinkat, tereinket. Az akcióval kapcsolatban a jelentkezéseket a szeged@societas.hu e-mail címre vagy a 06-70/563-9686-os telefonszámra várják.

Olvasóink írták

 • 9. totitata 2010. október 15. 08:44
  „Ha egy grafitizőt elkapnak, megbüntetik. A plakátragasztókkal ugyanezt kellene tenni. Azt, hogy kik tették oda a megbízóik nagyon jól tudják. A megbízók pedig ott vannak a plakátokon. Vizuális és verbális környezet szennyezésért pedig szintén felelősségre kell vonni őket. A plakátragasztást pedig városi rendelettel szabályozni kell, persze ha ez zavar valakit. ENGEM NAGYON!!!!!”
 • 8. Kasza 2010. október 15. 00:13
  „SZEDJE LE AZ, AKI ODA FELRAGASZTOTTA.
  POLGÁRMESTER ÚR IDEJE DOLGOZNI IS, CSAK AZOKAT SZEDJE LE AMIN AZ ÖN KÉPE VAN,AKKOR IS LESZ KÉT MÁZSA.”
 • 7. papsajt 2010. október 14. 20:27
  „Majd ha a 2 Laci megy az élen kaparóval...a másik Lacival kézen fogva.

  ÉS miért nem lehet akár önkormányzati rendeletet hozni ezügyben? pl kihelyezni csak úgy hogy nyom és állagsérülés nélkül el tudják tüntetni, akik kitették, 14 napon belül.”
 • 6. szilléri 2010. október 14. 20:08
  „Winki !
  Gyenge kezdés után erős visszaesés ! Ez is egy komcsi szervezet !

  ,,A szervezetet a Fiatal Baloldal utolsó kongresszusán hozták létre Szombathelyen, 2008. május 17-én.[1] Megalakításával párhuzamosan még aznap, jogutód nélkül megszüntették az MSZP társult ifjúsági szervezetét. A Fiatal Baloldal (röviden FIB) megszüntetésének hátterében az új integráció lehetősége állt. Úgy döntöttek, időszerű a megújulás.[2][3]A Societas - Új Mozgalom önálló, baloldali, fiatal gondolkodókból álló társulásként határozza meg magát, nem tekinti magát a Fiatal Baloldal utódjának.A Societas - Új Mozgalom elnöke Sass Szabolcs. Alelnökei: Torzsa Sándor (a Societas Budapesti Szervezetének elnöke), Oroszvári Péter (Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, Vas megyei elnök)Brunner Tibor (Zala megye, Keszthely) és Kiss András Gábor (Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzatának képviselője, Komárom-Esztergom megyei elnök). Az Országos elnökség tagjai: Aranyos Gábor (Nyíregyháza), Bodor Nóra (Heves megye, Gyöngyös), Galló Júlia(Nógrád megye, Salgótarján), Heringes Anita (Tolna megye, Paks), Szopkó Tibor (Borsod megye), Varga Márk (Győr-Moson-Sopron megye, Győr).
  Az Országos Választmányt Beke Károly vezeti, alelnöke: Balás Ádám, Kiss Péter, Nagy Julianna"”
 • 5. Ganxta 2010. október 13. 22:26
  „Majd ha a 2 Laci megy az élen kaparóval...”
 • 4. Moon 2010. október 13. 17:45
  „Ne a város lakóit invitálják! Egyesek félre vannak kalibrálva miért a civil takarítsa a pártok "mocsokját"? Ehez nem kell ész! Kikellene hajtani a tisztelt aktivistákat fogkefével aztán neki lwhwt állni a feledatnak, ja kérem ilyenkor sehol senki?!”
 • 3. achilleus 2010. október 13. 16:21
  „Jókor, lassan már csak a jobbikos és az lmp-s plakátok vannak kinn...”
 • 2. IVY 2010. október 13. 12:11
  „Igaz!
  Az egyetemisták pedig inkább tanuljanak. Az a dolguk!”
 • 1. szatyi 2010. október 13. 11:10
  „Szerintem csak a pártokat kellene invitálni, illetve azokat akik érdekében a plakátok ki lettek helyezve.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén nyitnak a közösségi házak

Ásotthalom - Két pályázatot nyert az önkormányzat tanyai közösségi ház kialakítására. A 13 hajdani… Tovább olvasom