Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Plüss állat, zselés toll, meggyes pite volt a börtönszex ára?

Szeged, Debrecen - Két egykori debreceni börtönőrrel is szexelhetett a vádirat szerint a korábban Szegeden életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtott férjgyilkos S. Andrea. A nő már nem először keveredik bele ilyen ügybe: tavaly egy volt gyulai börtönőrt vádoltak ugyanezzel a bűncselekménnyel, akit azonban felmentett a bíróság.
Folytatólagosan elkövetett hivatali visszaéléssel vádol az ügyészség három egykori debreceni börtönőrt. A Szegedi Törvényszék katonai tanácsa előtt kedden kezdődött tárgyalás vádirata szerint az elsőrendű vádlott 2012-ben szolgálat közben az egyik női fogvatartott, S. Andrea tudomására hozta, hogy „bejön neki", majd többször Milka csokoládét, színes zselés tollat, illetve fülhallgatót adott neki.

A másodrendű vádlott 2011-ben rendszeresen kereste a kapcsolatot ugyanezzel a nővel, szerelmi viszony alakult ki köztük, a cellában intim kapcsolatba kerültek, illetve az intézeten belül szexuális tartalmú leveleket küldtek egymásnak.

A harmadrendű vádlott 2010 nyarán ugyancsak megismerkedett a nővel. Először leveleztek, majd szexuális kapcsolat alakult ki közöttük, a vádlott a nőnek plüss állatokat, csokoládét, meggyes pitét adott be a zárkájába, egy rádiós kívánságműsorban pedig zeneszámokat is küldött neki.

A bűncselekmény feltételezett sértettje S. Andrea, akit – ahogy megírtuk – tavaly áprilisban előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla. A berettyóújfalui nő bestiális körülmények között végzett tőle válni akaró férjével: begyógyszerezte, megszúrta, majd elevenen elégette a férfit. A most 30 éves nő az ítélet szerint leghamarabb 35 év után bocsátható először feltételesen szabadságra.

Tavaly májusban S. Andrea tanúként ugyanilyen ügyben már állt a szegedi katonai tanács előtt: akkor a vád szerint a nő a cellaajtó tátikáján keresztül 2011 szeptemberétől több hónapon át szexelt a gyulai börtönben az egyik börtönőrrel, amiről egy másik börtönőr is tudott. A két volt börtönőrt a bíróság tavaly szeptemberben jogerősen felmentette a hivatali visszaélés és szolgálatban kötelességszegés vádja alól.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védelemcsere a megvert sakkvezető tárgyalásán

Elhalasztották azoknak a rendőröknek a büntetőperét, akik a vád szerint hajnali üldözés után bántalmaztak egy illegális határsértőnek nézett arab sakkvezetőt Újszegeden. Tovább olvasom