Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

Polgármesterek, képviselők

Csongrád megye - 60 polgármester és 390 képviselő kezdi meg a munkát a napokban a megye településein.
Tegnapi számunkban nem tudtuk mindnyájukat felsorolni: lapzártánkkor az Országos Választási Iroda internetes oldala, a valasztas.hu 17 településről nem közölt 100 százalékos feldolgozottságú eredményt.

Táblázatunkban közöljük a polgármesterjelöltek eredményeit, valamint a képviselő-testületek névsorát. Két pontatlanságot is kiigazítunk: Kisteleken Kucsora Lajosné Erzsike (Fidesz–KDNP) jutott be a testületbe dr. Kunstár Pálné (Fidesz–KDNP) helyett. Tévesen jelent meg tegnap Ásotthalom képviselőinek névsora is. A korrekt lista mai táblázatunkban szerepel. A hibáért – amely a nem teljes feldolgozottságú adatok használatából adódott – az érintettek és olvasóink elnézését kérjük.

60 polgármester és 390 képviselő kezdi meg a munkát a napokban a megye településein. DM/DV GRAFIKA
60 polgármester és 390 képviselő kezdi meg a munkát a napokban a megye településein. A teljes méretért kattintson a képre!
DM/DV GRAFIKA

Olvasóink írták

  • 1. Rosmary53 2010. október 05. 15:53
    „Na, aztán nem elfelejteni, ki mit ígért! Munkahelyeket, fejlesztéseket, ésszerű beruházásokat várunk, és nem egymásra mutogatást, cseszegetést, betartást, durva beszólásokat. Számítok a polgármesterek és képviselők józan eszére, szép beszédére, egymás iránti megbecsülésre, az önzetlenségére, a tiszta, korrupciómentes pályázatokra...
    Szóval Uraim, hajrá, én megadtam a kellő tiszteletet és bizalmat itt és most. Jó munkát, hasznosat, hogy a következő választáskor ne hazugsággal kelljen minket győzködni, hanem mindannyiuknak legyen mit felmutatni a kitűzött és elvégzett munkából. Isten áldja mindannyiukat, és minket is, akik élvezői leszünk mindannak, amit Önök elvégeznek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig tart a parlagfűszezon

Csongrád megye - Természetes ellensége, a talaj menti fagy rövidesen véget vet a parlagfű idei… Tovább olvasom