Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Portugál és spanyol önkéntes Bordányban

Bordány - A bordányi Kulturális és Szabadidős Egyesület márciustól az Európai Önkéntes Szolgálat program részeként két fiatal külföldi önkéntest fogad, akik november végéig lesznek a nagyközségben.
A 20 éves, történelem szakos Sara Araújo Portugáliából érkezik, míg a 24 esztendős Pablo Ordonez Guerrero Spanyolországból utazik Bordányba. A fiatalember kommunikációs és médiatanulmányokat folytatott, így főként a település médiamunkálataiba fog bekapcsolódni. Az önkéntesek nyelvi-társalgási és filmklubot vezetnek majd, közreműködnek az IKSZT kulturális rendezvényein, segítenek különböző ifjúsági programokban, valamint részt vesznek az Aprajafalva Óvodában és az Ádám Jenő Általános Iskolában folyó munkákban. A két fiatal megérkezése alkalmából március 6-án a Bordányi Ifjúsági Információs Pontban bemutatkozó estet szerveznek, amelyre minden érdeklődőt várnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírást gyűjt a Jobbik a nyugdíjasokért

Emelnék a szegedi idősügyi keretet, és támogatási alapot hoznának létre. Országos szinten a férfiaknak is bevezetnék a 40 év munkaviszony után kérhető öregségi nyugdíjat. Tovább olvasom