Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Pótszilveszter a Delmagyar.hu nap szépeivel

A Delmagyar.hu 2007-es nap szépe lányainak részvételével rendezi meg pótszilveszteri buliját a Rádió88 január 12-én 22 órától Szegeden, a Centrál Kávéház és Retro Clubban (Széchenyi tér 3., a Tisza Szálló épületében). A Rádió88 Club88 című műsora az est folyamán végig egyenes adásban jelentkezik a helyszínről.
A buliban a lányok közül a legnépszerűbb díjat kap majd. A díjazott az lesz, aki a legnagyobb pontszámot gyűjtötte össze. A pontszám számításakor a lányok fotóalbumának internetes látogatottsági számát összeadjuk a megjelenés dátumának napjával, és ehhez hozzászámoljuk a buli közönségétől az est folyamán szavazatként összegyűjtött kuponokat. Aki így a legtöbb pontot gyűjti össze, azé lesz a Feeling Center által felajánlott, masszázsból, relaxációból álló „érzékek órája" díj. Valamint a díjazott egy évig belépőjegy nélkül is látogathatja a Centrál Kávézó és Retro Club rendezvényeit. Egy hölgy pedig a Netszépe modellügynökségtől egy értékes portfóliót kap.

Szilveszter a Centrál Kávéház és Retro Clubban. Fotó: Vas András

A buliban minden lány karjára lesz felfestve, hogy melyik napon volt ő a nap szépe. Az est során ugyanis a vendégek szó szerint közvetlenül szavazhatnak rájuk. A vendégek a belépő megvásárlásával kupont kapnak, melynek egyik felét átadhatják a legrokonszenvesebb hölgynek, növelve az esélyét a díjra. A kupon másik felét pedig megőrizhetik, és a rajtalévő információ szerint fürdőruhás fotózásra ajánlhatnak, már megjelent sorozattal rendelkező lányokat. Azokat a hölgyeket, akik a legtöbb levelet kapják, visszahívjuk egy nyári fotózásra.

Reklámszpot a rendezvényről:A Nap Szépe galéria honlapunkon itt található.

Olvasóink írták

  • 1. peters 2009. január 06. 01:59
    „Ha már pótszilveszterek, idén itt is lehet Szegeden:

    Pick ( http://www.picksorozo.hu )

    Tud még valaki valahol valamit? Annak is kell buli aki éjfélkor csak gyerekpezsgővel koccinthatott :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezárt a Bolero

Szeged - A Bolero tulajdonosa szerint a szegedieknek egyelőre nem kell a csúcsminőség, ezért döntött… Tovább olvasom