Délmagyar logó

2016. 09. 29. csütörtök - Mihály 12°C | 24°C

Rácsok mögött a tanyák kifosztói

Kistelek - R. Pétert és V. Istvánt azzal gyanúsítják a kisteleki rendőrök, hogy több betörést és lopást követtek el a térségben az elmúlt időszakban.
Elfogta és őrizetbe vette a Kisteleki Rendőrkapitányság a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósainak közreműködésével 2013. február 22-én hajnalban R. Péter dóci és V. István balástyai lakost, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több betörést és lopást követtek el a térségben az elmúlt időszakban - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kisteleki rendőrök gyanúja szerint a két férfi a közelmúltban egy balástyai tanyára tört be, ahonnan 15 mázsa tűzifát, valamint járműalkatrészeket és vasanyagokat tulajdonított el. A megalapozott gyanú szerint egy másik balástyai tanyáról a sértett figyelmének elterelésével készpénzt loptak el, míg egy ópusztaszeri pincébe betörve közel 400 liter bort vittek magukkal.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósainak közreműködésével 2013. február 22-én hajnalban ütött rajta a két gyanúsítotton. Aznap elfogták a rendőrök D. Zoltánné dóci lakost is, akit azzal gyanúsítanak, hogy a vasanyagok értékesítésében működött közre.

A rendőrség R. Pétert és V. Istvánt kihallgatását követően lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, a bíróság pedig 2013. február 23-án délelőtt elrendelte előzetes letartóztatásukat. A Kisteleki Rendőrkapitányság gyanúja szerint a két letartóztatott terhelt további a tanyavilágot érintő bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható, ezért a nyomozást ezekre az ügyekre is kiterjesztik.

Olvasóink írták

 • 13. bánki 2013. február 25. 15:07
  „Dehogynem Rostás !

  A Dóci leágazás előtt az ,,oázis" tanyaközpont környékére betelepült romák.

  Sanyifalva után balra tekítve feltűnő a gazos, elhanyagolt cigány tábor!”
 • 12. tavimaszlag 2013. február 24. 12:55
  „a dóci hirhedt családot mindenki ismeri, miért nem lehet nevén nevezni "öket"? Rettegésben tartják a falut, a környező tanyákat, az ellátó rendszer meg asszisztál nekik, segélyt kapnak nem is keveset!”
 • 11. TrombiFrédi 2013. február 24. 11:43
  „Lecsaptak a holdudvar és környéke bűnözői közül kettőre!-:)”
 • 10. uborka 2013. február 24. 11:03
  „Hajrá Kistelek , valóban dolgozik a Rendőrség. Csak így tovább!!!!!!!!!!!!”
 • 9. szeretekbeszelni 2013. február 24. 09:43
  „Igen Tisztelt pachakuti!
  Eddig én úgy tudtam, hogy Dócon a polgármester Tóth Margit és nem Biczók Imre. Én a tanyagondnokot, aki azonos Biczók Imrével láttam egy közös fotón a Délmagyarországban. Esetleg nem jól emlékszem?”
 • 8. keletaru 2013. február 24. 09:38
  „Mert tudjuk mióta Tarlós kimondta, ha még sokan nem is hiszik a többségnek is van joga !”
 • 7. jozko 2013. február 23. 22:42
  „A bilincsben látható fickó feltűnően szenvedélybeteg, visszafordíthatatlannak tűnő szerv-károsodással.
  Legnagyobb büntetése a betegsége lesz.”
 • 6. czindi 2013. február 23. 21:37
  „Elfogták? Majd kiengedik. Biztosan már az ügyvédjével megy a tárgyalásra...”
 • 5. Sekler 2013. február 23. 20:13
  „Hát x te aztán már csak tudod, mivel gondolom neked nagy rálátásod van erre. Kommandósok azért kellenek mert soha nem lehet tudni, hogy egy ilyen ember aki már 10 évet ült mit fog tenni. Nincs vesztenivalója ezért bármilyen eszközt igénybe vehet. Ezért jön egy jól felszerelt kommandós csapat akik minden nap ezt csinálják és szépen elfogják a kis drágákat. Egy sima rendőrnek mint ahogy te is fogalmaztál nincs ehhez kellő felszerelése.”
 • 4. x 2013. február 23. 16:36
  „2. ALBERT, az ilyenek, mint "R. Péter dóci és V. István balástyai" diszpéldányok "a síma rendőrt" egy erőteljes kézlegyintéssel padlóra küldenék, aki aztán ott örülhetne annak, hogy túlélte a nyakonvágást, ha egyáltalán.”
 • 3. pachakuti 2013. február 23. 16:33
  „Dóc a béke szigete! meg Kistelek is az!
  Megmondta az R. Gusztival barátkozó és fényképezkedő polgármester a Jobbik vonulás miatti fölháborodásában, egyúttal csodálkozva azon, miért kellett lovas rendőröket vezényelnie Pintér Sanyi bácsinak egy ilyen élhető békés térségbe.”
 • 2. ALBERT 2013. február 23. 15:11
  „Mért kell a csirke tolvajokra is kommandósokat küldeni, a sima rendőr mért nem elég az elfogáshoz ? Régen is voltak bűnözök, még se kellet az elfogásukhoz egy egész hadsereg.”
 • 1. Tshabalala 2013. február 23. 14:43
  „Példás büntetést!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

T-lakást is hozott Szegedre a vásárhelyi Emlékpont

Titkos belügyi lakást is bemutató kiállítás nyílt pénteken a szegedi Dugonics András Piarista Gimnáziumban a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából. Tovább olvasom