Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Rácz Tibor még nem szavazhat

Szeged - Rácz Tibor, a szegedi Jobbik alelnökét választotta párt önkormányzati képviselőnek Keresztúri Farkas Csaba helyett.
Tisztújítást tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szegedi Alapszervezete csütörtökön, miután lejárt az elnökség mandátuma – írták közleményükben. Az Alapszervezet taggyűlése titkos szavazással két évre újra Tóth Pétert választotta elnöknek. Elnökségi tagoknak Barta Sándort, Bánfi Csabát, Rácz Tibort és Varga Antalt szavazták meg. A Jobbik országos elnöksége a helyi szervezettel egyetértve Rácz Tibort jelölte önkormányzati képviselőnek a lemondott Keresztúri Farkas Csaba helyére. Mózes Ervin címzetes főjegyző érdeklődésünkre elmondta, a választási bizottságnak kell határozatot hozni az új képviselőről, ez csütörtökön megtörtént, de a határozat ellen két napig bármely magyar állampolgár fellebezhet. Amíg a határidő le nem jár, a jobbikos politikus nem tehet esküt, azaz a pénteki közgyűlésen csak mint érdeklődő vehet részt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év végi hajrá a szegedi színházban

Saját produkciói mellett több vendégjátékot is kínál az év végére a a színház: a vasárnapi Boeing, Boeing című előadást vagy a karácsonykor látható A szív hídjait. Tovább olvasom