Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Radnótisok szalagavató bálja a Deákban - óriásgalériával

Radnótisok szalagavató bálja a Deákban - óriásgalériával
Idén is a Deák gimnáziumba tartotta szalagavató bálját a Radnóti, szombaton este ugyanúgy telt ház volt, mint az elmúlt években. Ezzel még nem ért véget a szezon, március 19-én lesz a Radnóti Bál a TIK-ben.
Kicsit szűkösen fért a bálozó közönség, különösen, ami a táncparkettet illeti, de nagyon jó hangulatban folyt a 2016-os szalagavató bál. Korrekt, rövid beszédek, szépen koreografált és előadott nyitótánc(ok), apa-lánya, anya-fia tánc, majd a vacsora következett.
Radnótis szalagavató a Deákban - 2016 Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


A bőséges adag meg sem látszott a komoly taps- és hangviharral kísért és elismert osztálytáncokon. Ebbe is mindent beleadtak a végzősök, sikerrel oldották meg azt a feladatot, hogy nincs olyan alkatú diák, aki nem fér be a csapatba. Külső szemmel úgy tűnt, egyetlen osztályból sem hiányzott senki és az osztályfőnökök is szépen beálltak a sorba - persze úgy hogy azért kilógjanak.
 
 
Radnótis szalagavató a Deákban - 2016 Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

Azt nem mondom, hogy a negyedikesek nagyon várták, hogy a szülők-rokonok „elhúzzanak", mindenesetre egyszer csak elkezdtek kígyózni a sorok a ruhatárak előtt. Nagy tempóban indultak haza a hozzátartozók, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt az After Partin. Így aztán ott lazultak a tanárok és a kitartó diákok, de azért röviddel hajnal négy után ez is véget ért.
Radnótis szalagavató a Deákban - 2016 Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

A szalagavatóval még nem ért véget a Radnóti báli szezonja, ezt a korábbi diákoknak, a szülőknek, az iskolát támogatóknak szervezik. - 2016. március 19-én tartjuk, hagyományteremtő szándékkal, gimnáziumunk alapítványi bálját, a Radnóti Bált. Helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Tudományos és Információs Központja (TIK) lesz - tudtuk meg Gál Béla igazgatótól. "Örülök, hogy a szülők osztályonként kérnek asztalt a közösség összetartozását erősítve. Mind több hajdani radnótis osztály is jelentkezik asztal(ok) foglalásával, ez a rendezvény a RADNÓTIS közösség találkozója lesz!"

A bál hírével később találkozók jelentkezését is várják a rmgszeged@gmail.com e-mail címen, vagy személyesen az iskolában. A Radnóti Bál helyszíne 6722 Szeged, Ady tér 10., a tervezett kezdési időpont: 18:30. Vacsorával egybekötött belépőjegy ára: 8500 forint, de lehetőség van 5000 forintos a támogatójegy vásárlásra is. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépek, jók, de kicsik a Scaniák

Szépek, jók, de kicsik a Scaniák
Olvasóinknak ugyan tetszenek a Szegeden közeledő új Scania-buszok, de kritikájuknak is hangot adtak. Tovább olvasom