Délmagyar logó

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 10°C | 15°C

Rappeltek a szeretetsátorban

Szeged - · Éb-redj Ró-zsi, ébresz-tő / most itt a srác, a szív-dög-lesz-tő – Szabó Norbert énekes Csipkerózsika rappel dobta fel a vásárhelyi Szivárvány Szakosított Szociális Otthon fogyatékos gondozottait tegnap délben a szeretetsátorban, mely lapunk, a Szeged Első Lions Club, a Rádió 88 és a város támogatásával épült fel.

A 40 vendéget a Szeged Plaza hívta meg egy forró ragulevesre, bakonyi sertéssültre, narancsra és karácsonyi aprósüteményre. A sül a banya című zenés műsor a Piroska és a farkas, a Kisgömböc, a Hófehérke, illetve a Jancsi és Juliska történetét is feldolgozta rapes változatban. Mint Segesvári Csaba fotóján látszik, az otthon lakói nagyon örültek a vendéglátásnak. – Ünnepek előtt többször előfordul, de egyébként ritkán járunk jótékonysági rendezvényekre. Ezért is örültünk nagyon a pláza meghívásának – mondta Zoltai Klára intézményvezető ápoló. – Jövőre egy nagyobb összeggel segítjük az otthont. Fejlesztő játékokkal, sószobával, fényterápiás kezelő eszközökkel szeretnénk gazdagítani.

Sokan közülük nagyon magas szinten művelik a képzőművészeteket, illetve az otthon színjátszó körének tagjai – magyarázta Magyar Márk, a Szeged Plaza marketingigazgatója, aki maga is elnökségi tagja a Magyar Speciális Művészeti Egyesületnek. Nagy Évával, a Szeged Plaza igazgatójával érkezett a rendezvényre.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizsgakérdés volt a vasutassztrájk

Szeged - A vasutassztrájk volt a beugró kérdés a szegedi kommunikáció szakos hallgatók tegnapi… Tovább olvasom