Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Reklám életre-halálra

Szeged - Így válik köztéri látványosság a reklámból: nyilván sokan megállnak előtte, nézegetik, és végül is ez lenne a cél.
Mégis borítékolható, hogy a brutálisra sikerült árukapcsolásnak az MDF-nél és a Rákellenes Ligánál sem örülnének – ha tudnának róla. A szegedi Brüsszeli körút és a Csuka utca sarkán lévő két óriásplakát kölcsönhatásáról megkérdeztük a plakáttartó tábla tulajdonosát, az Epamedia csoportot. Területi képviselőjük nagyon készséges volt, de azt mondta, nehezen ellenőrizhető, hogyan került egymás alá ez a két hirdetmény. A reklámfelületeket cégük ügynökségeknek adja bérbe, azok többnyire más ügynökségeknek, és így tovább. Előfordul, hogy ha egy iskola közelében politikai, italt hirdető, vagy szexuális tartalmú plakát kerül a táblára, akkor beszólnak hozzájuk, és a cég intézkedik. Most ugyan nem pont ez a helyzet, de mi azért mégis szólunk: tessék intézkedni!

Fotó: Nyemcsok Éva
Fotó: Nyemcsok Éva

Olvasóink írták

 • 6. varadipal 2009. február 19. 14:25
  „A képen nem a morbid humort rekámozzák?”
 • 5. szamika 2009. február 05. 14:50
  „már a csapból is ez folyik!!!”
 • 4. smpeti 2009. január 29. 15:22
  „Alapvetően undorítónak találom a város minden pontját beterítő óriásplakátokat.
  Reklámok tömkelege árad ránk minden sajtóorgánumból (TV, rádió, napi-, heti-, havi- és reklámújságok), internetről. Valaki mondja már el: Miért kell a városképet is tönkre tenni vele?
  A város vezetők helyében én szigorúan megtiltanám az utcai óriásplakátokat, a kisebb hirdetéseknek is kialakítatnék valami kultúrált helyeket, és azon hirdetőket, akiknek a hirdetése nem a kijelölt helyen van komolyan megbüntetném!
  Felháborító, hogy végre kezd kultúrált formát ölteni a város összképe, akkor hagyjuk telepakolni mindenféle idiótábbnál idiótább reklámokkal a legkülönfélébb méretekben!”
 • 3. tapsi 2009. január 29. 12:16
  „Ja, de egyébként szerintem meg az MDF kicsit undorító és visszataszító kampányt folytat ezzel a koporsós képpel... Lehetett volna valahogy másképp is csinálni, vagy egyáltalán nem kampányolni ezzel. A többi párt is minden sikeres kezdeményezését kiplakátoltatná, minden táblán politikai hirdetés lenne...”
 • 2. tapsi 2009. január 29. 12:14
  „Vagy amikor a T-mobile "Jobb veled a világ" feliratú táblája alatt Orbán Viktor arcképe :)”
 • 1. nelly. 2009. január 28. 19:48
  „az nem volt vicces, amikor a "sarlós-kalapácsos" házon (Plaza melletti zöld tízes) ott volt a jel és alatta a Szabadság szerelem c. film plakátja... kicsit ironikus..nem..?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ékszer, étkészlet vándorol a zaciba

Szeged - A gazdasági válság a szegedi zacikban is érezhető. Nem nőtt a forgalom, de egyre többen a… Tovább olvasom