Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Rendőrségi hírek Szegedről

Szeged - 300 ezer forinttal károsított meg egy idős nőt három férfi kedden Szegeden. Az egyenruhások kukatolvajokat is fogtak.
Kukatolvajokat fogtak el a rendőrök

A felismerhetetlenségig összedarabolták volna és egy színesfém felvásárló telephelyen eladták volna a lopott konténereket a tolvajok, ha egy szemfüles állampolgár jelzése után a rendőrök nem fogják el őket gyorsan.

Egy állampolgár jelezte a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletének az éjszaka folyamán, hogy a Kukorica utcában négy férfi felpakolt két fém konténert egy utánfutóra, majd elindult vele. A helyszínre irányított járőrök elindultak a lehetséges menekülési útvonalakon, ennek során Szatymaz külterületén igazoltatás alá vonták a Ladát és az abban ülő gyanúsítottakat.

A három kisteleki és egy baksi férfi kihallgatása során azt mondta a rendőröknek, hogy a 180 ezer forint értékű zsákmányt feldarabolták volna, majd egy színesfém felvásárló telephelyen értékesítették volna.

Ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Az unokának hoztunk pénzt...

Háromszázezer forinttal károsított meg egy idős asszonyt három kaposvári férfi kedden délelőtt Szegeden. Az elkövetőket egy szolgálaton kívüli rendőr jelzése alapján sikerült elfogni.

Két gyanús kinézetű férfira lett figyelmes kedden délelőtt a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének egyik szolgálaton kívüli munkatársa a Vértói úton, amint beszállnak egy autóba. Kerékpárjával követni kezdte őket, majd a Csongrádi sugárúton is figyelemmel kísérte, amint az egyik társasház körül „téblábolnak", végül egy nyíló ajtót kihasználva bemennek a házba. A rendőr értesítette a szolgálatban lévő kollégáit, akik intézkedés alá vonták a menekülő elkövetőket.

A gépjármű átvizsgálása során előkerült háromszázezer forint, amiről a három kaposvári gyanúsított elismerte, hogy abból a társasházból származik, ahonnan a rendőrök kijönni látták őket. Ekkor derült ki, hogy ketten bementek a házba, becsöngettek egy idős asszonyhoz, akinek azt mondták, hogy az unokájának hoztak pénzt. A néni készséges volt, elterelték a figyelmét, majd amikor megszerezték a pénzét, gyorsan távoztak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének munkatársai a 24, 33 és 35 éves kaposvári lakosokat előállították. Kihallgatásukat követően a rendőrség lopás bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vette őket, és kezdeményezte mindhármójuk előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 13. deszkás 2011. február 23. 19:05
  „SP! A kamera működtetéséhez NEM KELl semmilyen engedély csak a lakók bele egyezése.(többségi) Akinek nem tetszik indithat pert és ugrálhat.Utcát nem "nézhet" mint Deszken ahol KÉT irányban figyeli a járdát,utat.”
 • 12. Smerdis_of_Arshak 2011. február 23. 16:44
  „11. radikális 2011.02.23. 12:51

  mint mindegyik? minden cigány lop, igaz? hozzád ki tört be, Mága Zoltán?”
 • 11. radikális 2011. február 23. 12:51
  „Szegeden egy cigány lakásokba csenget be, hol bogárírtást ajánlgat, hol valami kitalált nevű embert keres. Ne tessék beengedni, lopni szándékozik. Mint mindegyik.”
 • 10. radikális 2011. február 23. 12:48
  „"Két gyanús kinézetű férfira lett figyelmes kedden délelőtt a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének egyik szolgálaton kívüli munkatársa."
  Érdekes átirata ez a "két ólálkodó cigányt láttam"-nak.
  Maradjunk a szöveghűségnél.
  A kukatolvajok is sötétebbek voltak mint az autógumik. Igen is van cigánybűnözés.”
 • 9. SP 2011. február 23. 12:04
  „Az egyik társasházban volt kísérleti jelleggel biztonsági kamera
  a lépcsőházban, de egy futballhuligán szétverte, mert zavarta a kisfiúk toborzását a lakásába.

  Tervezik,
  hogy a társasházakba felszerelt kamera jogosságát a társasház törvénybe is beveszik a tulajdonosok érdekébe, védelmére.”
 • 8. Nórikám 2011. február 23. 11:19
  „Egy uttal felhívnám a társasházakban- panelben - lakók figyelmét, hogy ha valaki, akit nem ismernek velük együtt szeretne a kapun be menni, nyugodtan kérdezzenek rá, kihez megy. Nálunk is volt olyan , hogy jöttem hazafelé, és velem együtt akart beosonni egy barna fiatalember, mondván a negyedik emeletre megy. Kérdésemre, hogy kihez, nem tudott választ adni, így nem is engedtem be. Kicsi jobban kellene figyelnünk! Lehet, hogy legközelebb minket rabolnak ki.”
 • 7. kilo 2011. február 23. 10:55
  „Gratula a bringas rendornek! Meg tobb ilyet, aki ennyire figyel es hivatasat ugy gyakorolja, ahogy azt elvarjak tole.
  Remelem, kap majd kis jutalmat - en legalabbis megszavaznam neki.”
 • 6. dodó 2011. február 23. 10:05
  „Mán a kúlturállis hagyommán is báncsa a rászistákat?”
 • 5. SP 2011. február 23. 09:46
  „Gratulálok a rend őreinek. Felsővárosra is kellene belőlük.

  DM: """.......amint beszállnak egy autóba. Kerékpárjával követni kezdte őket,......"""

  Ilyen rossz lenne az autós közlekedési lehetőség a városban? Akkor mi van a körúton belül?”
 • 4. saturnus 2011. február 23. 09:11
  „Köszönet a figyelmes és nem megfásúlt rendőrnek,hogy vette a fáradságot és szolt a hivatalos közegnek. Remélem nem fogják elfogadni azta törvényt,hogy hat hétig hazudtak a rendőrök és sem előtte sem utána nem hazudtak. Ez elmebajosok tőrvény lenne.”
 • 3. xilinx 2011. február 23. 09:05
  „"Két gyanús kinézetű férfira lett figyelmes...."

  :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))”
 • 2. nyomdasz63 2011. február 23. 08:49
  „...Kaposváron pedig egy sincs belőlük.”
 • 1. Bunghole99 2011. február 23. 08:37
  „lopott fém? lada?? áá, az kizárt...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóth Etelka néni 100 éves

Szeged -Az ünnepeltet az Őszidő idősotthon zenés műsorral köszöntötte, majd a város nevében Novkov… Tovább olvasom