Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Repítsük együtt magasba a szerelem léggömbjeit!

Szeged - Egy hét múlva, szombaton a Dóm térre várja a szegedi szabadtéri mindazokat, akik a szerelem és a szeretet ereje mellett szeretnének kiállni egy vidám, zenés programon.
 Ők pengetik A nyomorultak érzelmes húrjait

Kiderült a héten a szabadtéri idei záró előadásának, A nyomorultaknak a szereposztása. Jean Valjean szerepét Miller Zoltán, Javert-t Debreczeny Csaba alakítja, a Püspököt Vikidál Gyula énekli majd. Enjolras Nagy Balázs lesz, Mariust Solti Ádám játssza, Fantine és Cosette szerepében Vágó Bernadettet és Tóth Angelikát láthatjuk, míg Eponine karakterét Tóth Andreára bízták. Thénardier Nagy Sándor, a felesége Balogh Anna lesz.

A Valentin-napi esemény bérletakcióhoz kapcsolódik: most minden megvásárolt páros bérlethez romantikus fotózás jár.

Szerelmes üzenetekkel ellátott piros lufikat engedhetünk a magasba jövő szombaton a Dóm téren. Február 14-én, délután fél kettőtől várja a szegedi szabadtéri a fesztivál helyszínére azokat a szerelmeseket vagy épp barátokat, rokonokat, akik részesei szeretnének lenni a látványos eseménynek. A kitűnő hangulatért a Rádió 88 lesz felelős: érzelmes zenéket hallgathatnak az érdeklődők.

Felejthetetlen nyári élményekkel lephetjük meg szerelmünket ezen a napon, ha a Dóm téri produkciókra szóló kedvezményes bérleteket csomagoljuk be neki meglepetésként a szerelem ünnepén. Bármely darabokat választjuk, a szuper közös program garantált. Az álarcosbál története egy titkos és vészjósló szerelem, Verdi zenéje pedig gyönyörű. A Madách Színházból érkező Mamma Mia! valódi hollywoodi romantikát varázsol elénk, és megszólalnak benne olyan legendás, bódító slágerek is, mint a Honey, honey, a The winner takes it all vagy a Knowing me, knowing you. A nyomorultak szintén a Madáchból érkezik, szintén Szirtes Tamás rendezésében. Marius és Cosette forradalmi eseményekkel tarkított szerelme és Éponine hősies önfeláldozása könnyes, édes-bús szórakozást ígér. A Tévedések vígjátékában hazánk legjobb színészei szórakoztatnak majd, a Budapesti Operettszínház Abigél című musicalje pedig számos generáció kedvenc történetét dolgozza fel.

A varázslatos Dóm tér – itt még a nézőtér nélkül. Fotó: Dusha Béla
A varázslatos Dóm tér – itt még a nézőtér nélkül. Fotó: Dusha Béla

Már többen igénybe vették az ingyenes fotózás lehetőségét is, amely most február 14-éig a megvásárolt páros bérletekhez jár. Párjukkal ellátogattak Vörös Csaba fotográfus ideiglenes műtermébe, vagyis a REÖK gyönyörű szecessziós épületébe, és romantikus képet készítettek magukról. A fotó remek kiegészítő ajándék lehet, hiszen Szeged egyik legszebb épületében örökíti meg a csodálatos érzelmeket – ott, ahol egyébként számos esküvői kép is készül.

(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindent elöntött a víz

Egy csepp eső sem hiányzik már a Dél-Alföldre. Csongrád megyében 37 ezer hektárt öntött el a belvíz, ami több lakóházat is veszélyeztet. Tovább olvasom