Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Reptéren éjszakázott a szépségkirálynő

Szeged - Elkeveredett a csomagja, majd lekéste a Las Vegas-i csatlakozást Chicagóban Babinyecz Tímea. Az egyesült államokbeli világversenyre igyekvő szegedi Miss Universe Hungary emiatt vasárnap a repülőtéren éjszakázott.
– Egész éjjel nem aludtunk. Próbáltunk intézkedni, és persze Timit nyugtatgattuk – hallottuk tegnap a szegedi szépségkirálynő, Babinyecz Tímea édesanyjától, Babinyecz Gábornétól, aki elmesélte: kalandosan kezdődött lánya tengerentúli útja a Las Vegas-i világversenyre. Vasárnap 9.30-kor indultak Szegedről Budapestre. Timi sok csomagot vitt magával: a két bőröndje 23 kilót nyomott (a sok ruha nem női szeszély, a világversenyen íratlan szabály, hogy ugyanabban a szerelésben nem ildomos kétszer megjelenni, hiszen a versenyzők minden lépését fotósok és operatőrök hada kíséri). Kézipoggyászától már Magyarországon elköszönt: választania kellett, hogy a kistáskát vagy az estélyi és népviseleti öltözékét tartalmazó ruhászsákot viszi magával – utóbbi mellett döntött. Frankfurtból zökkenőmentes volt Miss Universe Hungary útja, Chicagóban azonban csak az egyik bőröndjét találta a futószalagon.

Fotó:
Elkeveredett Chicagóban a szépségkirálynő csomagja.
Fotó: Karnok Csaba

– Szegénykém rögtön segítséget kért, de „nem értek rá vele foglalkozni". Telefonon tartottuk benne a lelket, viszont féltünk, hogy az is lemerül, hiszen még a töltője is a bőröndben volt – mondta zaklatottan az anyuka. Tovább nehezítette Timi feladatát, hogy vonattal kellett átutaznia egy másik terminálba, ahonnan a gépe indult. Késve ért oda, s bár a Las Vegas-i járat még ott állt, a kapun már nem engedték be. Itteni idő szerint éjjel 11 órakor ért Chicagóba, és még tegnap ebédidőben is a repülőtéren ült, amikor Dávid Júliával, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójával beszéltünk.

– Mostanra Timi mindkét bőröndje Las Vegasban van. Amikor az ember ilyen hosszú tengerentúli útra indul, sajnos előfordul ilyesmi. Megesett már más versenyzőnkkel is. De akkor sem volt, és most sem lesz ebből probléma, Timi nem marad le semmiről: a szervezők szándékosan több napot hagynak a szépségkirálynők érkezésére – magyarázta Dávid Júlia.

Timi szülei aggódtak lányukért. Babinyec Gábor és felesége, Irma nem is aludt vasárnap este. Fotó: RTL-klub
Timi szülei aggódtak lányukért. Babinyecz Gábor és felesége, Irma nem is aludt vasárnap este. Fotó: RTL Klub

– Reméljük, a történtek nem viselik meg nagyon Timit. Olyan maximalista, erre az útra is nagyon precízen felkészült – mondta Babinyecz Gáborné. Délután még felhívta szerkesztőségünket. Örömmel olvasta fel Timi sms-ét: „Már a gépen vagyok. Irány Las Vegas!"

Szavazzanak a szegedi szépségre!

A http://missosology.org/mu10/peoples-choice-award/ internetes oldalon lehet szavazni a legszimpatikusabb királynőre, köztük a szegedi Babinyecz Tímeára is. A www.missuniverse.com-on pedig a legfotogénebb szépségre adhatják le voksukat.

Limuzinnal mentek érte

Itteni idő szerint hétfő este 9 órakor (ott akkor volt dél)  ért Las Vegasba a szegedi szépségkirálynő, akit arany színű limuzin fogadott a reptéren. Annak ellenére, hogy a 39 órásra nyúlt úton mindössze három órát tudott aludni, mosolyogva mutatkozott be a szervezőknek. – Mindenki dicséri, csodálták a kitartását és azt, hogy tud egy ilyen fárasztó utazás után is ennyire feldobott lenni – újságolta Timi anyukája, Irma. Miss Universe facebook oldalán is üzent az ismerősöknek: „Megérkeztem!! Végre... :) Túl vagyok az első napon! Mindenki nagyon rendes, a szálloda mesés, a nap ezerrel süt ... :) Holnap egész nap fotózás és interjúk..."

Olvasóink írták

 • 7. Filctoll 2010. augusztus 11. 20:39
  „Reptéren éjszakázott a szépségkirálynő - ÉS KIT ÉRDEKEL ???”
 • 6. kowalsky 2010. augusztus 10. 22:17
  „nem tudom, volt már?
  Döbbenet!”
 • 5. greg 2010. augusztus 10. 21:59
  „Asdf, egy plasztikai verés ráférne a szőkére. :D”
 • 4. LukSzusz 2010. augusztus 10. 19:35
  „Azannya!Rögtön berosálok,még ilyent ,hát ez világrengető,még aCNN is lehozta,tragédia,hallatlan!!!!!”
 • 3. cyt 2010. augusztus 10. 14:09
  „Hát aki még nem járt a chicagoi repülőtéren, az nem igen tudja elképzelni, milyen is egy 4 terminálos olyan repülőtér, ahol a terminálok között automata vonat közlekedik, és ahol mondjuk a 2. terminál B5-ös beszállóhelye és a 3. terminál E45-ös kapuja között gyalog is lehet menni, csak éppen kb. 1.5 km az út és váci utcai a tömeg. Én soha nem terveztem olyan átszállást Chicágóban, ahol az átszállásra szánt idő kevesebb volt 90 percnél. Még így is necces lehet a dolog annak ellenére, hogy már úgy ismertem a járást, mint a tenyeremet. Az egyéb "apróságokról" most nem is beszélnék.”
 • 2. sziszka1 2010. augusztus 10. 13:45
  „szörnyű”
 • 1. daveedbrown 2010. augusztus 10. 13:41
  „jajj szegény, már-már sajnálom is”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vidám nemzetek listája: Magyarország csak a 103.

A világ legboldogabb nemzeteinek listáját állította össze a Forbes magazin - Magyarország ezen a 103. helyen szerepel. Tovább olvasom