Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Repüljön a Mikulással és a delmagyar.hu-val!

Szeged - Nézze meg gyermekével madártávlatból Szegedet! Játsszon a delmagyar.hu-val, hogy gyermeke ingyen szállhasson be a Mikulás különgépébe!

Mint minden évben, idén is lehetőség van beszállni a Mikulás gépébe és vele együtt megtekinteni Szegedet madártávlatból. A szegedi repülőtéren (december 4-én és 5-én 9-16 óráig) fűtött helyiségben várják a gyerekeket és szüleiket, ahol a Mikulásnak öltözött pilóta ajándékkal várja azokat a gyerekeket, akik elővételben vásárolt jeggyel érkeznek. A kicsik cserébe énekelnek, verset mondanak a jó öreg nagyszakállúnak.

Az ajándékozás után megkezdődik a felszállás: a gyerekek, szülői kísérettel, 10-15 percig körözhetnek a Mikulással Szeged felett. A 6 éves kor alatti csöppségeknek nem kell jegyet váltaniuk, ők a szülők ölében is elférnek.

Játsszon a delmagyar.hu-val!

A delmagyar.hu segítségével most 2 gyermek ingyen beszállhat a Mikulás repülőgépébe! Nem kell mást tenni, mint kitölteni a lenti űrlapot és várni a sorsolást. A jelentkezési határidő péntek délután 4 óra! Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, amelyen péntek délután, kora este el tudjuk érni, a nyerteseket ugyanis telefonon értesítjük!

Ha nem akarja a szerencsére bízni a repülést, hívja Csorba József szervezőt a 70/378-05-44-es telefonszámon, aki minden részletről tájékoztatja az érdeklődőket!

(Ha az időjárás miatt a látási viszonyok nem megfelelőek, a repülés elmarad. Ebben az esetben az előre magváltott jegyek árát visszaadják a szervezők!)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Online interjú Török Márkkal

Török Márk, az SZTE EHÖK elnöke volt csütörtök délelőtt a delmagyar.hu vendége. Olvassa el az interjút. Tovább olvasom