Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Respekt! Csaba eloltotta a Nissant!

Szeged – Kigyulladt egy Nissan Almera a Mars téren péntek koraeste. „Jó helyen": magyar és román kamionosok, egy civil és munkatársunk segített az autósnak.
Tűz ütött ki egy Nissan Almera motorterében a Mars téren, a nagykörúton, a Mérey utcánál. Hazafelé tartó munkatársunk, Segesvári Csaba azt látta, hogy egy füstölgő személygépkocsi áll az Árkád felé tartó sávban, a motortér alatt pedig apró lángok csaptak föl. Kollégánk megállt, és egy egy kilogrammos porral oltóval kezdte meg az autó oltását. A művelethez másodperceken belül csatlakozott egy román és egy magyar kamionsofőr is. Miközben az arra járók értesítették a tűzoltókat, a civilek megpróbálták megfékezni a motortérben keletkezett tüzet. Nem volt egyszerű: a motorháztetőt nem tudták fölnyitni. A tűzoltók a bejelentéstől számítva pár percen belül a helyszínre érkeztek, majd vízsugárral láttak neki a további oltásnak. Felfeszítették a motorháztetőt, és eloltották a lángokat. Az autó a szakemberek és a civilek együttes erőfeszítésének köszönhetően nem égett ki teljesen, az utasteret megkímélték a lángok. A Nissant egy fiatal férfi vezette: kiugrott a járműből, amikor meglátta, hogy füstöl.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csipke és hungarikumok a divatbemutatón

Vizsga-divatbemutatón tárták a közönség elé munkáikat a Szegedi Szolgáltatási Szakképző Iskola Kossuth Zsuzsanna Tagintézménye divat- és stílustervező tanulói. Tovább olvasom