Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Részletes listával és számológéppel érkeztek

Szeged- Cukorra, húsra, kakaóra és sajtra is jutott abból a 25 ezer forintból, amit lapunk Telekosár játékának következő nyertese, Deák István költhetett el az újszegedi Príma Nova üzletben.
– Amikor felhívtak, hogy nyertem, majdnem letettem a telefont, mert azt hittem, hogy átverés. Jóformán azt sem tudtam, hogy játszunk, mert a feleségem adta fel a szelvényeket – mondta a szegedi Deák István, aki lányával, Eszterrel érkezett a bevásárlásra.
 
Deák Istvánék boldogan távoztak az üzletből, hiszen az előre meghatározott összegen belül maradtak. Fotó: Kuklis István

Ő a Délmagyarország Telekosár játékának huszonnegyedik nyertese, rajta kívül még hatan tölthetik meg kosarukat az újszegedi Príma Nova üzletben. Elárulta, hogy az ötvenes évek óta olvassa lapunkat, már a szülei is előfizetők voltak.

– Annyira szeretjük az újságot, hogy reggelente közelharcot vívunk azért, hogy ki olvassa először. Most, hogy nyertünk is vele, még jobban szeretjük – tette hozzá a nyugdíjas dísznövénykertész, aki már a vásárlás elején jelezte, hogy ő csak a bevásárlókocsit fogja tolni, hiszen a listát felesége és lánya állította össze.
Számára csak az volt a fontos, hogy olívaolaj is kerüljön a kosárba.

Így is történt: Eszter nézte a listát, és számolt a számológépen, édesapja pedig követte. A 25 ezer forintból vásároltak például csontos csirkemellet, cukrot, lisztet, laktózmentes tejet, kakaót, sajtot, rágcsálnivalót, pudingport, libatepertőt, Pick szalámit és csokoládét is.

– Tejcukorérzékeny vagyok, így csak az étcsokoládé jöhet szóba – mondta Deák Eszter. A húst olcsóbban vették, mint amire számítottak, így vittek egy kis finomságot kutyájuknak és cicájuknak is. A kasszánál végül
29 ezer 865 forintot fizettek, aminek nagyon örültek, hiszen az volt a céljuk, hogy 30 ezer forint alatt maradjanak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellenzi a szegedi óvodabezárásokat a KDNP

Azt javasolják, az önkormányzat halassza el a döntést, és egyeztessen más lehetséges fenntartókkal. Tovább olvasom