Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Révész 60: nyert páros belépőt a szegedi koncertre?

Szeged – Zenében, képekben, szavakban: kisorsoltuk a páros belépőket Révész Sándor szegedi koncertjére. Nézze meg, hátha ön is nyert!
A páros belépőkért arra a kérdésre vártunk választ, hogy Révész Sándor mikor járt először Angliában. A helyes megfejtés 1966 volt. Ismét nagyon sokan játszottak velünk, a szerencse ezúttal az alábbi olvasóinknak kedvezett:

Battancs István,
Kádas Gabriella,
Laukó Krisztina,
Tankó Gizella.

Gratulálunk nekik, őket sms-ben értesítettük. Ezzel az sms-sel vehetik át tiszteletjegyüket a Belvárosi Mozi jegypénztárában a koncert kezdése előtt.


Korábban írtuk:
Révész Sándor a Ki mit tud? győztes Generál együttes tagjaként már 18 évesen megélte élete első nagy sikereit. A Piramis együttes dalaival – amelynek összetéveszthetetlen hangjával Révész őszinte szószólója volt –, egy generáció életérzését fogalmazta meg a zene nyelvén. A magyar rockzenei életben egyedülállóan a Piramis ötször tudta megtölteni a Budapest Sportcsarnokot.

Révész Sándor május 21-én este héttől koncertezik a Belvárosi Moziban.
Révész Sándor május 21-én este héttől koncertezik a Belvárosi Moziban.

Későbbi zenekaroktól független szóló albumai az igényesség és az egyéni hangvétel jegyében fogantak. A több évtizedes sikerelőzmények után ma, Révész szívből szóló dalai kiérlelt gondolatokat és igényesen megmunkált zeneiséget példáznak.

A zene nyelvén pályafutásáról és életútjáról vall egy beszélgető est keretein belül. A műsor felépítésében rangos helyet foglalnak el Zajzon Gábor lantművész/gitárossal közösen előadott, ismert lírai dalai, valamint vetített képeken kuriozitások.

A színes életút vázlat lehetőséget nyújt nézőinek és hallgatóinak a 2012-ben életművéért a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjével kitüntetett művész megismerésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar lány utasított maga mögé kétezer grafikust

Slezák Zsuzsanna nyomot hagyott Skóciában Tovább olvasom