Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Sárga lehet a víz!

Szerdán ivóvízhálózat tisztítás lesz Rókus, Béketelep és Ipartelep területén. Javítanak a Tisza Lajos körúton.

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez 2013. március 13-án 8.30 - 14.00 között, illetve 13-án 22.00 és 14-én 06.00 között (éjszaka) Rókus, Béketelep és Ipartelep területén.

A tisztítási munkálatok időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. A tisztítás következtében a víz zavarossá válhat.

A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Munkálatokat végez a Vízmű a Tisza L. krt. és a Nagy Jenő utca sarkán

Tolózár javítást végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Tisza L. krt. és a Nagy Jenő utca sarkán.  Az ivóvízvezeték rendszer részét képező tolózárak helyét fel kell tárni, utána kerülhet sor a javításra. A munkálatok ma kezdődtek, és várhatóan 1-2 napot vesz igénybe a javítás. A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is. A betonozást követően kerül majd sor az aszfaltozásra – ha az időjárás vagy más egyéb előre nem látott körülmény nem akadályozza a munkát. A munkálatok időtartama alatt legfeljebb csak rövid ideig fordulhat elő kiesés az ivóvíz szolgáltatásban. A munkálatok ideje alatt részleges forgalomkorlátozásra és terelésre kerül sor.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szolgálati igazolvány, közlekedésbiztonság gyermekszemmel - rajzpályázat

Tovább olvasom