Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Semjén Zsolt ötlete volt Ópusztaszer

Ópusztaszer - Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes ötlete, hogy az új alkotmányt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban lenne jó aláírni.
Ez az elképzelés szimpatikus volt Magyar Anna országgyűlési képviselőnek, a megyei közgyűlés elnökének – tájékoztatta lapunkat Poór Csaba, a megyei önkormányzat sajtókapcsolati vezetője. Annak, hogy kié volt az ötlet, azért van jelentősége, mert miután az országos sajtó is írt az ópusztaszeri alkotmányozás tervéről, Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője kedden azt mondta, ő biztosan nem megy Ópusztaszerre alkotmányozni, mert ott az elmúlt rendszerben ünnepelték az alaptörvényt.

Magyar Anna lapunk kérdésére személyesen nem kívánta kommentálni Lázár János véleményét. A megye sajtókapcsolati vezetője azt írta az alkotmányozás kapcsán, hogy „a lényegi, tartalmi kérdések mellett majd a megfelelő szinten bizonyára dönteni fognak a helyszínről és a külsőségekről is. A döntés pedig bizonyára nem Csongrád megyében fog megszületni".

Olvasóink írták

 • 3. rozator 2010. december 23. 16:08
  „Inkább húznának vissza Etelközbe! Már ha tudják ezek a "nagymagyarok" hogy mi az!”
 • 2. gavallér 2010. december 23. 12:39
  „Zsolti méltó helyszínen járhatná el a sámán táncot istenített vezíre előtt.
  Ha Lázár hiányzik , hát akkor eljárja kétszer.”
 • 1. picipest 2010. december 23. 10:32
  „ha ez a pökhendi Lázár nem jön el Ópusztaszerre, akkor mi lesz??semmi..nem fog hiányozni ez az idióta. de az,hogy Lázárnak már Ópusztaszer sem elég mélymagyar, hát ezen már csak nevetni lehet.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botka László: Tőlem azt várják, hogy a várost szolgáljam

A Fidesz–KDNP az együttműködés helyett üzletet kötött a Jobbikkal – nyilatkozta lapunknak Botka László. Tovább olvasom