Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 21°C | 29°C Még több cikk.

Sláger volt a Pick szalámi Telekosár nyerteseink között

Csongrád megye - Véget ért a Délmagyarország történetének eddigi legsikeresebb Telekosár játéka. Közel 20 ezer szelvény érkezett be, 30 előfizetőnk összesen 750 ezer forint érékben vásárolhatott be lapunk számlájára a Príma Novában.
Összesen 750 ezer forint értékben vásárolhatott a Délmagyarország egy hónapon át tartó Telekosár nevű játékának harminc szerencsés nyertese az újszegedi Príma Novában. Lapunk történetének eddigi legsikeresebb játékán vagyunk túl, amire 19 ezer 640 szelvényt küldtek be előfizetőink. A nyertesek fejenként egy 25 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodtak.
 
A röszkei Elekes Istvánné Klára volt a legpontosabb vásárló. A kosarába pakolt árukért 25 ezer 80 forintot fizetett.
Fotó: Frank Yvette

Tizenhat győztes volt szegedi, de hoztunk be vásárolni az üzletközpontba Hódmezővásárhelyről, Makóról, Kistelekről és Sándorfalváról is előfizetőt. Ennél messzebb is elmentünk olvasóinkért: Mészáros Lajosné Irént Nagymágocsra, Nagy Imrét Szegvárra fuvaroztuk haza a nagybevásárlás után.

A legpontosabb vásárló a röszkei Elekes Istvánné Klára volt, aki 25 ezer 80 forintot fizetett a pénztárnál. A legóvatosabb vevőnek a kisteleki Nagymihályné Papp Zsuzsanna bizonyult, aki mindössze 15 ezer 895 forintért vásárolt. A szegvári Nagy Imre kihasználta, hogy ritkán jut be Szegedre, feleségével 36 ezer 254 forintból tartott nagybevásárlást.

A legtöbben nemcsak maguknak, hanem egész családjuknak vásároltak, ám a hódmezővásárhelyi Bűdi Lászlóné még Picike nevű macskájáról se feledkezett el, a cicának macskaeledelt vett a nyereményből. Slágertermék volt a tartós élelmiszereken kívül a Pick szalámi, és szinte minden nyertes sorban állt a Príma Nova húspultjánál is, ahol a kínálattal és a minőséggel is elégedettek voltak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatalomvágy és kéjsóvárság

Hatalomvágy és kéjsóvárság
Alsónadrágban parádézó, hataloméhes elöljárók, könnyűvérű feleség és zsarolásra kész újságíró nevettette a nézőket péntek este a kisszínházban Az elveszett levél című zenés tragikomédia bemutatóján. Tovább olvasom