Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Spóroljon a szabadtéri jegyárain!

Szeged - Több ezer forintot is megspórolhat az a család, amely kiállítást néz kedvezményes áron – és ezzel a szabadtérire szóló belépőjegyéhez is jutányos áron juthat hozzá, abban az esetben, ha rendelkezik Szeged-kártyával.
A szabadtéri vezetésének célja a színházrajongókat a képzőművészetek iránti érdeklődésre inspirálni, ezért vezette be a kedvezményrendszert.
Jegyenként akár 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatja meg a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló belépőjét abban az esetben, ha a REÖK-ben rendezett kiállításokat megtekinti, és gyűjti Szeged-kártyájára a bónuszpontokat. Karácsony közeledtével megéri gondolni a nyári szabadtéri előadásokra, hiszen ha rendelkezik Szeged-kártyával, a mostani akció részeként Rembrandt rézkarcait 200 forintért nézheti meg. Bátyai Edina, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója elmondta: „megéri akár a család minden tagjának kiváltani a kártyát, hiszen ebben az esetben a szabadtéri egy előadásának átlag jegyáránál négyen közel 4000 forintot spórolhatnak meg".

Ha még nincs Szeged-kártyája, igénylése érdekében a REÖK-ben is regisztrálhat, így semmi akadálya nem lehet annak, hogy gyűjtse a bónuszpontokat, és részt vegyen a törzsvásárlói programban. Pontjait azonban nemcsak a Szegedi Szabadtéri Játékokra szóló belépőjegy-kedvezményhez használhatja fel, hanem későbbi időszakos akciók alkalmával az abban szereplő termékekre és szolgáltatásokra is beválthatók a gyűjtött pontok.

A Szegedi Szabadtéri Játékok produkcióira szóló jegyek értékesítése már egy hónapja megkezdődött. A népszerű fesztivál jövő évada olyan ismert darabokkal kecsegtet, mint Az ember tragédiája, A víg özvegy, a Carmen, vagy a népszerű musical, a Valahol Európában. Belépőjegy vásárlására üdülési csekket is beválthatnak!

Ne késlekedjen, október 31-éig megtekintheti a Rembrandt rézkarcai című kiállítást a REÖK-ben, és amellett, hogy feledhetetlen élményhez jut, már el is kezdheti gyűjteni a pontokat! Ne feledje, Szeged-kártya segítségével nemcsak 200 forintos belépőjegyet válthat a tárlatra, hanem akár 10 százalékkal olcsóbban megvásárolhatja a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira szóló belépőjegyét!

REÖK Gyerök Kör

Októbertől folytatódik a nyáron indult sikeres REÖK Gyerök Kör múzeumpedagógiai foglalkozássorozat, amelyen havonta két szombat délelőtt Ale Ildikó várja mindazokat a gyerekeket, fiatalokat, akik a képzőművészetet érezni, érteni és megélni kívánják. A foglalkozások látogatásának díja személyenként 700 forint. Hozza el gyermekét ön is a következő alkalomra, október 16-án!

(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Operafesztivál: nemzetközi zsűri

Szeged - Raymond Duffet, a Franciaországi Operaházak Szövetségének ügyvezetője, a Francia… Tovább olvasom