Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Spórolnak a betegszállítók - órákat várnak rájuk a betegek

Szeged - Hosszú órákat, nem ritkán fél napot is várnak azok a betegek a klinikákon étlen-szomjan, akiket betegszállítók hoznak vizsgálatokra, kezelésekre.
Egyre több rájuk a panasz, a helyzetről tudnak a cégek is. Hogy mit mondanak, mi az oka annak, hogy nem tudnak változtatni a helyzeten, és szerintük hogyan lehetnek javítani a rendszeren, megtudhatják lapunk keddi számából.

Délmagyarország / Délvilág hírek Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 5. bánki 2011. december 20. 12:59
  „Seft és nagy üzlet ! ( mármint a ,,beteg szállítás")
  Amit a közpénzből finanszírozunk azt tőlünk veszik e ( 3,8 millió adófizető ) és a rászorultsági alap ellátás enyhén szólva nem működik.
  Nagyon sok esetben taxinak nézik a közszolgáltatást.
  Úgy látom ez egy fizetett ,,cikk" ami nagyon ciki !”
 • 4. Vandorr 2011. december 20. 08:49
  „Fekvőbeteget nem viszel taxival. Mondjuk az onkológiára.”
 • 3. jozko 2011. december 20. 00:19
  „Kis pénz, kis foci.”
 • 2. info 2011. december 19. 22:17
  „néha többet ér taxival menni-nem vár az ember egész napot, most majd a csúszós utakra fogják”
 • 1. Együgyű 2011. december 19. 18:02
  „A parlamenti atyáink ezt a problémát nem tartják fontos megoldandó kérdésnek. Miért is? Mert Ők és családtagjaik kiemelt betegellátásban részesülnek, ha netalán betegek lesznek, és nem külföldön kezelik Őket állami pénzen. Kiemelt különleges kasztot képeznek egyesekkel. Kettesek meg a 2o-21. századi rabszolgákhoz tartoztak. Nekik már úgy is mindegy. Semmire nem vitték régebben az életben csak robotoltak. Most már szenvedhetnek, beszarhatnak, behugyozhatnak, okádhatnak, stb. Ki törődik velük? Ebben az állapotban biztos maximális idegzettel rendelkeznek! Örüljenek, hogy élnek még! A teljes körű rehabilitációról meg szó sem lehet a gyógyintézetekben! (Finanszírozás hiánya miatt!) Visszatérve a témára. Sokkal égetőbb most, hogy nagyjaink beszerezzenek 73-as készítésű Amcsi harminc valahány helikoptert és alkatrészeit, meg stb-t. Mert ugye mindenkivel szabadságharcban állunk. A sérültek meg hullák nem számítanak a harcban. A költségvetésünk meg ezt elbírja! Az új mentőket nem, mentőhelikoptereket és kivilágítót, leszállópályákat sem, stb. Akkor miért beszélünk betegszállításról? Vélelmezem, többek között a betegszállítást sem finanszírozza tulságossan a DEMOKRATIKUS, EMBERSÉGES, kormányunk.Gondolkozzon el minden 2-es számú állampolgár, hogy Ő is bármikor ebbe a helyzetbe kerülhet! Az egészségügy megfelelően van finanszírozva?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ennek örülnék a fa alatt: pókerszett

Tudjuk, hogy nagyon nehéz évről évre nem nyakkendőt, papucsot, inget és ehhez hasonlókat venni a férfiaknak. Mai ajándékötletünk akár még hasznos is lehet. Tovább olvasom