Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Stone már a legjobb 6 között

Szeged, Budapest - Két egymást követő párbajhét után ezúttal nem kellett Stone-nak a színpadra lépnie az X-Faktor utolsó perceiben. A szegedi énekes azonban egyetért a mentorok kritikájával: nem volt jó a produkciója, így jövő hétre ismét valami újat szeretne megmutatni magából.
Párbaj nélkül jutott tovább a szombati X-Faktorból Stone. A szegedi versenyző előző héten már búcsúzni készült: legjobb produkciójával állt színpadra és párbajdalát is elköszönésnek szánta. Hogy mégsem esett ki, nagy meglepetés volt számára, ám ahogyan az bemutatkozó kisfilmjéből is kiderült, megrogyott. Ahogy ki is mondta: innentől már nincs veszítenivalója.

Ezúttal Vastag Tamás Soha még című számával állt színpadra, mely a mentorok egyöntetű véleménye szerint nem volt jó választás.

A Like búcsúzott az X-Faktortól. Fotó: RTL Sajtóklub (galéria)

-Amilyen erős vagy, ez most olyan erőtlen volt – fogalmazott Geszti Péter, hozzátéve: ha Stone ezt az első válogatón énekelte volna, valószínűleg megköszönik neki, hogy itt volt. – Elfáradtál. Hol vagy, Stone? – kérdezte. Nagy Feró szerint a produkció olyan volt, mintha egy rockzenész egy revüműsorba tévedt volna. Keresztes Ildikó azonban szokás szerint megvédte mentoráltját. – Fiatalos volt és jól álltak neked a csajok – utalt a táncosokra.

A szegedi énekes mindezek ellenére magabiztosan jutott tovább a nézői szavazatoknak köszönhetően. Két egymást követő párbajozós hét után ezúttal nem kellett a végén ottmaradnia a színpadon.

A Like búcsúzott az X-Faktortól. Fotó: RTL Sajtóklub (galéria)

- Tulajdonképpen örültem, amikor nem dicsértek, hiszen amikor pozitív kritikákat kaptam, eddig mindig párbajoztam – mesélte vasárnap reggel Stone. – Ráadásul – bár máskor sosem adtam igazat a mentoroknak – most egyetértettem velük. Valóban nem volt szerencsés a dalválasztás és ez a teljesítmény is kevés volt. Így a verseny után megint lecseréltem a jövő hétre tervezett produkciómat és egy olyat választottam melyben megint egy újabb oldalamat tudom megmutatni. Ha azzal kell majd búcsúznom a versenytől, egy pillanatig sem fogom bánni. Azoknak pedig, akik mellettem vannak, nagyon köszönöm. Ez ad erőt nekem ahhoz, hogy újra felvegyem a kesztyűt.

A szombati adásban Like és Szabó Dávid között dőlt el az utolsó továbbjutó hely sorsa: A párbaj után Nagy Feró utolsó csapata is búcsúzott a tehetségkutatótól.

Olvasóink írták

55 hozzászólás
 • 55. nonoszeged 2013. január 08. 15:58
  „......ezzel a nagy tudással ,önbizalommal ami nektek van kommentelők!!!!! soroljátok már fel mire vittétek eddig?????????????? !!!!! ez maradt,,,hogy mindenkit szapultok !!!!!! Stonnak beszolhattok ,de sokra nem mentek vele !!!!!!! csináljátok, máshoz úgysem értetek !!!!!...:)))).,,ha kell adok telószámot hívjátok fel !!! csak bátran !!!!”
 • 54. namajdén 2012. november 21. 07:18
  „Veszem a fáradtságot és visszanéztem ide, ilyen alapon, amit az 53. hozzászóló írt, a többi versenyzőt sem ismerjük... Itt csak véleményeket írunk és másoknak is vannak álmai ebben a versenyben! Ti, akik ismeritek, miért nem álltatok már hamarabb mellé vagy biztattátok korábban és küldtétek Stone-t a tévébe is! Mindenki annak szurkol, akinek óhajt és áldoz rá sms-t, a többit pedig a "nagybetűs élet", amiből ugye Stone-nak már SOK tapasztalata van, majd eldönti... (Akkor is álljatok majd mellé, ha "szomorkodik", hogy nem sikerült az álmait most és ott megvalósítani!)”
 • 53. youhitmewehityou 2012. november 20. 19:36
  „Stonról azért irkáltok ilyeneket ,mert nem ismeritek..mert nem egy kis nyálas, mű gyerek hanem saját elvei vannak,és nagyon nehéz elviselni másnak ha nem ismeri. Lehet nem a legjobb hangú ,de álljatok mellé ha 52 évesen majd ti is szembe mertek nézni bárkivel álmaitok eléréséért..ja ha sms dönt és a szavazatok száma akkor olyan szar alak nem lehet ha menetel ezerrel előre..vannak mellette és mondhatom bátran én is mellette állok,bár nem sokat buliztunk még a R...-palotában:):)Én szorítok neki álmaiért s azért ,hogy egyszer ott lehessek mikor ez a sok jóakaró szembe állna vele,de ennek kicsi az esélye..”
 • 52. tol 2012. november 20. 17:21
  „mindent bele Stone, ne csüggedj!”
 • 51. namajdén 2012. november 20. 13:08
  „Mennyivel nagyobb "sikert" érnének el Stone és Zámbó is, ha maguktól lépnének le, de valamiért kell, kellett nekik ez az ÁLSIKER, különben nem egyeztek volna meg már jóval korábban az illetékesekkel... Ugye a gyomor (is) mit ki bír többeknél...!”
 • 50. geysa1 2012. november 20. 12:29
  „Indítottak egy olyan szavazást, hogy direktbe csak STONE-ra és a Zámbó gyerekre szavaznak azért, mert a mentorok nem vállalták fel hogy kiejtsék ez a két tehetségtelen ripacsot. Amennyiben sikerül elérni ezt és sokan csatlakoznak ehhez, akkor akár a döntőig repül ez a két tehetségtelen rozsdás hangú, hamisan nyekergő "pacsirta". A műsornak sem tesz jót, de mit lehet tenni, ha a népi demokratikus szavazatok száma dönt! Tudjuk milyen hülye tud lenni a magyar, ha szavazásról van szó.”
 • 49. ferike75 2012. november 20. 10:57
  „hulladek az egesz musor”
 • 48. Fri 2012. november 20. 10:33
  „Zámbó család megveszi Krisztiánnak a győzelmet ? Hát akkor ez lesz az utolsó X faktor Mo-on az biztos, mert egy mentor sem fogja magát adni egy ilyen győzteshez. Egyszerűen csak ha rövid összefoglalókat nézzük - halljuk is kitűnik az óriási különbség Zámgó K. és a többiek között.
  Stone - nak nem is tudom hol kellett volna indulnia, de benne X-faktor ?
  Azt is kellene nézni, hogy mi a különbség a mai és a régi dalok között, AMit ma elő kell adniuk a versenyzőknek, énekeseknek stb. messze felülmúlja a régi egyszerű dallamokat - amik lehetnek szépek, de nem kívánnak annyi technikát , mint a mostaniak. Gondolok itt akár Koncz Zsuzsa v. akár épp Zámbó Jimmy számokra. Biztosan el tudkták volna énekelni, de akkortájt egyszerűbb volt egy Táncdalfesztivál, mint a mostnai ilyen irányú versenyek ! Ennyit a múlt nagyjairól ! Tiszteljük őket persze !”
 • 47. MW2012 2012. november 20. 10:12
  „Komolyan gondolja bárki, hogy Stone énekesnek termett??!! Ne vicceljetek már. 52 évig hol volt? Az előző szériákban meddig jutott? Fogynak a "megosztó", e-mailt, sms-t gerjesztő jelentkezők, így rá is sor került, ennyi a történet. A hangja nem jön meg a múló korral.”
 • 46. theseus 2012. november 20. 09:59
  „43. Pandora 2012.11.19. 20:06

  Az RTL-nek tök mindegy kire szavaztok, csak az a lényeg, hogy minél több SMS-t küldjetek. Kereskedelmi adó, titeket éppen ezzel fognak meg.
  Ha őket akarjátok látni-hallani, akkor szavazzatok rájuk.
  Az tök mindegy, hogy miért külditek az SMS-eket. Mindegy, hogy nyílt vagy csak titkos rajongója vagy valakinek.
  Ha nem tetszik, nem kell nézni. Ilyen egyszerű.”
 • 45. namajdén 2012. november 19. 20:36
  „Arca mindenkinek van, csak tudni kell viselni..., nem arcoskodni, se nem (h)arcoskodni! Ugye én is jópofa vagyok a véleményem ellenére. Indulatba meg nem ott kell jönni, ahova nem való, és nem a kora miatt...”
 • 44. almostevil 2012. november 19. 20:30
  „Pandora
  Áhhh...csak reménykedtem. :)
  De sajnos igazad lehet, nyertes természetesen Zambó Rambó lesz...”
 • 43. Pandora 2012. november 19. 20:06
  „hogyne lenne! Stone-Zámbó döntő lesz.
  a fb-n már külön oldalt szerveztek h győzelemre segítsük Zámbó Krisztiánt.
  szavazzatok rá! az RTL meg majd megeszi amit főzött :D”
 • 42. tol 2012. november 19. 20:01
  „jópofák vagytok. Ston-nak viszont arca van, amit oda is tart. Legközelebb induljatok el egy tehetségkutató versenyben, és jó szívvel kívánom, hogy jussatok el addig... na, meddig? ...”
 • 41. almostevil 2012. november 19. 17:07
  „Majd csak kiesik már. Olyan hír biztos nem lesz, hogy "Stone már a legjobb 3 között". :)”
 • 40. namajdén 2012. november 19. 16:46
  „Ki mondta, hogy szurkolni kell, azért se hajrá .....!”
 • 39. tol 2012. november 19. 16:22
  „ki mondta, h ez verseny? Azért HAJRÁ STONE !!!”
 • 38. lebowski71 2012. november 19. 11:45
  „iii888:
  Azért ennyire nem érdemes felidegelni magad. :)
  Nem múlik semmi azon, hogy ebbe a versenybe ki nyer. Tőlem nyerhet Jimmy Fia Krisztián is nem ettől lesz instabil a világegyetem.”
 • 37. iii888 2012. november 19. 11:26
  „Zámbó és Stone!Takarodni kéne!!!!Nektek is be kéne már látni végre!!!!Nincs ott számotokra hely!!Jobbak esnek ki,olyanok akikben lenne fantázia még!!Ezt a két idiótát hogy lehet összehasonlítani senkivel.Egy párbajt még szívesen megnéznék mikor Oláh Gergő és Antal Timi énekel.Ez a két <moderálva> iq0 meg nézi őket a lihegőben mert már továbbjutottak!!Szánalmas ez a két ......”
 • 36. lebowski71 2012. november 19. 11:18
  „Stone, mint rocker? Ez valami vicc?”
55 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rácsok mögött az egyik újszegedi betörő

A makói férfi több betörést is elkövetett Újszegeden. Elfogásakor újabb bűncselekményre készült. Tovább olvasom