Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Stone: nem tartom magam parasztnak

Szeged, Budapest - Rengeteg kirtikát kapott az után a bizonyos „igen" után Stone, a múlt heti párbaj után volt, aki leparasztozta a szegedi énekest. Szerinte egy ember akkor őszinte, ha tud a pillanatnak élni, ő pedig annak örült, hogy tovább folytathatta a versenyt. Szombatra kedvenc számával készül.
Lass Bea múlt heti kiesésével mostmár csak egy szegedi versenyzőért szoríthatunk az X-Faktorban. Éppen Stone volt az, aki párbajozott a színésznővel, továbbjutása pedig emékezetesre sikeredett. Napokig attól zengett az internet és bulvársajtó: vajon megfelelő módon reagálta-e le az 52 éves rocker, hogy nem ő távozott a tehetségkutatóból.

Mentor és tanítványa

A múlt heti párbaj után Keresztes Ildikó két énekese párbajozott, így választania kellett. Ő Stone-t küldte volna haza. A rocker azt mondja, nem változott a viszonya mentorával ennek ellenére sem, bár az kicsit zavarja, hogy az énekesnő lépten-nyomon hangoztatja, hogy kiszúrt vele Malek Miklós. – Érzékelteti, hogy elment a kedvence, ami nem esik túl jól. De dolgozunk tovább, a munkát ez nem befolyásolja.

Ördög Nóra úgy vezette fel az eredményhirdetést, hogy azt a nevet mondta, aki kiesett. Ezért volt szerencsétlen az az ominózus „igen", ami akkor kitört belőlem. Emiatt leparasztoztak és valószínűleg a műsor legemlékezetesebb momentumai közé került ez a pár másodperc – idézte vissza a történteket Stone. – Nem tartom magam parasztnak, hiszen utána azonnal megöleltem és kezet csókoltam Beának. Sajnáltam, de az a helyzet, hogy ő is pont olyan vetélytárs volt, mint az összes többi. Márpedig én nem nyitom ki senkinek az ajtót, hogy sétáljon be rajta helyettem, én akarom kivinni tokostól. Erről szól a verseny. Örültem, mert kaptam mégegy lehetőséget. Szerintem egy ember akkor őszinte, ha tudsz a pillanatnak élni.
Az viszont biztos, hogy legközelebb meggondolom majd, hogyan örülök nyilvánosan.

Stone azonban mást is tanult a párbajból. – Rosszul osztottam be az erőmet, a végén úgy éreztem, összeesek. Nem is tudtam koncentrálni a produkciómra. Ezt láthatták rajtam azok, akik azt hitték, feladtam. Nem adtam fel, csak leeresztettem idő előtt. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy csupán az a két percnyi előadás a munka ezek mögött a produkciók mögött, nem látják a megelőző órákat, napokat, heteket és hónapokat. Mostmár erre is oda kell figyelnem, hogy maradjon tartalékom arra az esetre is, ha a végén újra színpadra kell lépnem.

A szegedi rocker azonban reméli, hogy szombaton erre nem kerül sor, hiszen kedvenc dalával készül az estére. – Szeretném bebizonyítani, hogy igenis ott van a helyem a versenyben. Valamiért ide kerültem. Én csak ezt próbálom megélni kitartással, alázattal – és igen, örömmel is. 

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. nonoszeged 2013. január 08. 17:12
  „.....a szemébe mondjátok!!!!! szánalmas gyökerek 06 70 3 199 228... !!!! ha nem tudjátok magatokba tartani....itt a száma !!!! hajrá !!!!!”
 • 37. tol 2012. november 11. 22:14
  „énnekem pedig a levezetés volt nyálas. Ha már kij?tt az ujjongás, hát kint van. Én birom a Stone buráját. Amikor jól megvert squashban, csak annyit mondott - bocs, de ráállt a kezem. Oszt kész. Az élet már csak ilyen...”
 • 36. Teo 2012. november 10. 16:44
  „Stone mikor majd kiesik, lesz egy riport, mitől tartja ilyen jó kondiba magát s ő majd elmeséli milyen táplálék kiegészítőt fogyaszt, amit persze árul is. Le van zsírozva az önreklám. A bejutása is le volt zsírozva, hogy az ő korosztályábol is mennyen a sok sms a műsornak. Ez egy megrendezett show műsor.”
 • 35. fxtrader 2012. november 10. 12:44
  „Laci! Régóta ismerlek, ami ott kijött belőled... az a tudatalattidban benne volt.... ennyi, ilyen vagy, ilyen voltál és kész...”
 • 34. baba60 2012. november 10. 12:39
  „Mit akar ez bizonyítani, már rég ki kellet volna esnie, illetve, be sem kellett volna válogatni. Ő meg a Zámbó gyerek nem oda valók. És tényleg egy nagy paraszt.”
 • 33. szöszi 2012. november 10. 12:19
  „Hát pedig Sztoni, bizony az vagy, és még nagyképű bunkó is.”
 • 32. Kövecske 2012. november 10. 11:44
  „A kép magáért beszél......, nem kell ehhez komment totál átjön a személyiség .....”
 • 31. MW2012 2012. november 10. 05:33
  „Egyébként nyilván nem a hangja miatt van ott( az nincs neki, az elmúlt 20 évben sem volt, miért pont most lenne?), a karakter, a személyisége megfelel az elvárásoknak, megosztó, antipatikus, feltűnési viszketegségben szenved, láthatóan egy viselkedni próbáló bunkó, ez tökéletes ebbe a műsorba. Nem lesz aranylemezes énekes.”
 • 30. Horthyszobor 2012. november 10. 03:19
  „Pedig az ... ???”
 • 29. Koszta 2012. november 09. 22:58
  „"Márpedig én nem nyitom ki senkinek az ajtót"
  Márpedig a nők előtt illik kinyitni...
  :-)
  -
  Ami viszont nem vicc - belvárosi híd, "szokásos" dugó, hosszú sor a múzeum felőli felkanyarodó oldalon. Stone a (már említett) nyitott autójával elaraszol az egyenesen menő sávban a sor mellett, majd a zöld jelzésre bevág az egyenesen menő sávból balra, mindenki előtt bekanyarodva... A sorban álló többi, türelmesen várakozó autóst messziről lesajnálva...
  És most ezen emberek szavazatait várja?
  -
  Amit tett Lass Bea kiesésekor az ösztönös volt... Ő ilyen... a szegediek pedig már látták tőle többször... ismerik a habitusát, a képességeit...
  A "nyilvános örülés megtanulása" (értsd képmutató színészkedés??) helyett a nyilvános viselkedést kellene inkább "megtanulni"... A "földi halandókat" ember számba venni... Esély van rá, de túlkorosan ritkán szokott sikerülni.
  -
  "ezt próbálom megélni kitartással, alázattal"... Kitartás=törtetés? alázat=beképzeltség?
  Mert úgy igaz lehet... Viszont e szavak valós jelentésével a mondat az ő szájából csak hiteltelen duma...
  Minden tettnek (viselkedésnek) van "hozadéka"... Ki mint vet, úgy arat... Stone-ról eddig nem hallottunk sok jót... Magából ilyesmit itthon, a városban keveset mutat... A közönségszavazatra épülő szavazós játék népszerűség nélkül nem hoz sokat... Bár az ismertség eltolja egy darabig a szekeret, de végül a győztesek csak a népszerű emberek, versenyzők lehetnek...
  -
  "Szeretném bebizonyítani, hogy igenis ott van a helyem a versenyben."
  Lássuk...”
 • 28. DenyWhite 2012. november 09. 22:46
  „Kedves László!Miért sértés neked a paraszt kifejezés?A kapanyél mindig is kilóg a szádból !Tudod milyen műveletlen vagy!Még csoda hogy a mentoroknak nem pofázol vissza.És nem irigységből de nem tudjuk hogy miért vagy még színpadon?Meg azt sem hogy miért kerültél be?”
 • 27. zöldbéka 2012. november 09. 21:35
  „Én sohasem nézek efféle műsorokat, de a cikket olvastam. Szerintem már volán taxisos korában is tahó volt, mióta művész úr, még inkább!”
 • 26. MW2012 2012. november 09. 20:47
  „Én akkor láttam soxor ezt a majmot, amikor még pénzbehajtó korában, a fallabda pályán vesztes meccs után szétverte az ütőjét, majd a pultnál 25 ezerért vásárolt egy újat. (Ez 1997 körül volt!) Nagyon szimpatikus figura volt, a jobb érzésű emberek rögtön kifordultak onnan. Egy hülye, nagyképű, semmi majom, ez Stone.”
 • 25. Linka11 2012. november 09. 19:46
  „Stone sztori
  kb.10-15 éve voltam szemtanúja az esetnek = Stone a sziléri sgt.-ról kanyarodik a Bertalan hídra egy BMW cabrióval
  a híd felőli lámpánál várakozik egy Zsiguli kombi várja ,hogy zöld legyen.Stone balra nagy ívbe elhajt a várakozó Zsiguli
  előtt .A következő pillanatban Stone megáll a kereszteződésben és hangos állati üvöltéssel kiszállva ront rá a Zsigulisra elkezdi verni,rugdosni az autót .A zsigulis közben zöldet kapott és elindult,Stone bepattanva a BMW -jébe
  és vadul üldözni kezdi a Zsigulist.Néhány nappal később egy véletlen folytán összefutottam a Zsigulissal.Kérdem tőle mi történt mért rontott rád a Stone,tán rossz ismerősök vagytok ?- Á, dehogy nem is tudtam ki ez a vad bar...m, csak néztem milyen tipikus jelenség a kopasz fejével meg a nagyra törő cabriójával és motyogtam valamit az autómban, úgy magamban, mondta ismeretlen ismerősöm.Aztán folytatta- miután szó szerint megtámadott, jobbnak láttam lelépni onnan nehogy nagyobb balhé legyen.-De közben elkezdett üldözni ,majdnem le tolt az útról.Az üldözésnek a Kossuth L sgt -on lett vége a rendőrség közelében.-Kérdem én, bunyó volt ?- Á -mért lett volna mondja, én letekertem az ablakot miután egymás mellett gurultunk lassan, ő meg ugye nyitottban volt.Ki szóltam -mi a bajod ?- Erre ő -mért te hogy nézel ki ?! -Erre elröhögtem magam, ugyan is mikor a hídnál előttem elgurult én úgy magam elé mondtam, magamnak - hát te meg hogy nézel ki ??-Ezt ő leolvasta a számról
  miközben kanyarodott fel a hídra és mivel nem volt semmi sürgős dolga úgy döntött ezért a kérdésemért lakolnom kell.Szóval így esett az ismerkedése Stone-nal, egy azóta már jó ismerősömmé lett, elbeszélése szerint.Az esetet
  csak azért meséltem el ,hogy mindenki vérmérséklete szerint mérlegelje vajon igazuk lehet -e azoknak akik parasztnak tartják Stonet?!Mindenesetre nem tudja megtagadni saját magát mikor így nyilatkozik " Nem nyitom ki senkinek az ajtót ,hogy be sétáljon helyettem, inkább én viszem be tokostól " !!?? Az ismerősöm, amint utólag megtudtam egyébként fekete öves karate mester. Valószínű azért hajtott el mert annyira bele ivódott,hogy ilyen esetekben szégyen a futás -DE HASZNOS- !!”
 • 24. bánki 2012. november 09. 19:11
  „A ,,paraszt" analóg a magyar adófizető állampolgárral a cigó ,,kultúrában" !

  Nem nagy sértés !

  Paraszt vagyok !”
 • 23. anya57 2012. november 09. 19:04
  „VÉGRE KI ESETT A SZINÉSZNŐ MENJEN A SZINPADRA ODA VALÓ VAGY ODA SEM HN SZERINTEM NEM VALÓ ODA”
 • 22. mustang 2012. november 09. 18:15
  „Szombaton tényleg te voltál a legjobb . borzalmasak voltak a számok. az élet szép??? akkor miért volt annyi sírós szám??? VIDÁM zenét akarunk! Bea a számok végére mindig torkaszakadtából ordított. hiába szereti a Keresztes, mert saját magát látja benne. attól még gáz a csaj.mindkettő. sok sikert, ..............”
 • 21. merenge 2012. november 09. 17:17
  „remélem, a héten kiesik.Már régen nem ott lenne a helye Krisztiánnal együtt. Hármójuk közül Bea volt a tehetségesebb, és ő esett ki.”
 • 20. Kulik 2012. november 09. 17:11
  „"... a múlt heti párbaj után volt, aki leparasztozta a szegedi énekest."

  Nem hiszem, hogy a parasztokat össze kellene hasonlítani ezzel a lénnyel...”
 • 19. kristóf65 2012. november 09. 17:08
  „Szegedi vagy sem, csodálkozom, hogy eddig hozták a műsorban Stone-t. Kareoke szinten még elmegy, de a rádióban sosem hallgatnám meg a produkcióját.

  Persze van maradt még a műsorban több, hasonlóan gyengén szereplő énekes. A következő hetekben ők fogank kiesni, hogy megkűzdjön egymással az a 2-3 valódi énekes.

  Az hogy Stone még bent van, az is azt bizonyítja, hogy mennyire gyenge az idei X-Faktor mezőnye.”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset miatt torlódás a 47-es főúton

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom, de jelentős torlódásra kell számítani. Tovább olvasom