Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Súlyokkal várta kollégáit Szabó Győző - színészedzés galériával!

Súlyokkal várta kollégáit Szabó Győző - színészedzés galériával!
Súlyokat emelt, fekvőtámaszozott tegnap a Napfényfürdő Aquapolis konditermében Molnár Áron, Adorjáni Bálint és Klem Viktor, akiknek Szabó Győző tartott edzést. A színészek a Tévedések vígjátékában állnak színpadra a jövő héten.
– Imádom Szegedet, karácsony óta ezt a két hetet várom, hiszen olyan fiatal kollégákkal vagyok itt, akikkel barátok lettünk, év közben is összejárunk – mesélte tegnap a Napfényfürdő Aquapolis Megafitness konditermében Szabó Győző, miközben kipakolta a medicinlabdákat és súlyokat, amelyekkel színészkollégáit várta. Ő és edzőtársai, Molnár Áron, Adorjáni Bálint és Klem Viktor is a Tévedések vígjátékában állnak színpadra jövő héten a Dóm téren immár második alkalommal. A színész azt is elárulta, hogy Rezes Judit és kisfiuk is elkísérte, akikkel a Forrás Hotelben szállt meg. Szabó Győző azt mondta, gyerekkora óta sportol, de megesik, hogy felszalad néhány kiló.

– Győző brutális edző. Olyan izomlázam van a tegnapi edzéstől, hogy kibírhatatlan – nevetett Molnár Áron, aki próbáról sietett a konditerembe. Azt mondja, hetente négyszer jár edzeni, ha ideje engedi.
 
Szabó Győző játszótársainak tartott edzést. Fotó: Kuklis István (galéria)

– Tavaly kezdtünk együtt sportolni, amikor ugyanígy a Tévedések vígjátékával jártunk itt. Jól érezzük magunkat Szegeden, szeretjük az éttermeket, a sörözőket, de a lelkiismeretünk nem engedi, hogy edzés nélkül múljon el ez a két hét – fogalmazott Klem Viktor,

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden nem lesz Taxify

Szegeden nem lesz Taxify
Nemcsak a hiénák keserítik meg a szegedi taxisok életét, hanem egyre többen vannak a rejtőzködők, akik egy belső körben, telefonon szervezik a fuvart. Tovább olvasom