Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Svájci bicskával gyilkolt a jogászhallgató, majd hazament elköszönni az albérlőtársától

Svájci bicskával gyilkolt a jogászhallgató, majd hazament elköszönni az albérlőtársától
A jogászhallgató kezéből a vendégek csavarták ki a svájci bicskát, majd többen az áldozatnak segítettek. A rendőrök kiérkezése előtt N. Bence elmenekült, otthona közelében fogták el.
Ez csak egy maffiózó volt – mondta a Zsaru magazin információi szerint N. Bence a szegedi Négylépcsősben, miután svájci bicskájával elvágta a 36 éves B. Dániel torkát. Megírtuk, hogy a SZTE joghallgatója minden különösebb előzmény nélkül szúrta torkon bicskájával áldozatát február 2-án hajnalban a kocsmában. Az áldozatról a rendőrök megállapították, hogy nem volt köze semmilyen bűnözői csoporthoz. – A tanúk csak azt vették észre, hogy a sértett a földön fekszik, és ömlik belőle a vér. N. Bence egy svájci bicskával nyakon szúrta a 36 éves férfit, majd átvágta a torkát - mondta a Zsaru magazinnak Szalay Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője.

- A tanúk elmondták, rákiáltottak, hogy mit csinált, mire a fiatalember csak annyit válaszolt: „Ez csak egy maffiózó volt!" Üvöltöttek vele, egyiküknek sikerült kicsavarnia kezéből a bicskát, és a földre dobta. A pultosnő hívta a mentőket és a rendőrséget, közben az egyik vendég megpróbálta elállítani az áldozat vérzését, szívmasszázsba kezdett, a férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni - folytatta az alezredes.

A fiatal bicskájával együtt elmenekült, két órával az emberölés után a lakása közelében, az utcán fogták el. Azt mondta, azért ment haza, hogy elköszönjön az albérlőtársától, mielőtt bemegy a rendőrségre.

N. Bence azzal védekezik – ahogy szintén megírtuk –, hogy B. Dániel, akivel az eset előtt fél órával ismerkedett meg, az életére tört. Ezt a szemtanúk közül senki sem látta. A szakértői vélemény szerint a halálos szúrást és vágást okozó hat centiméteres pengéjű bicska nem nyitható ki egy kézzel, ha valaki egy támadást akarna elhárítani vele. N. Bence ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság február 4-én elrendelte előzetes letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folyamatosan erősödik az agydaganatos szegedi kislány

Folyamatosan erősödik az agydaganatos szegedi kislány
Nő a haja, és kifejezetten jól érzi magát Gyaraki Bogi. Az agydaganatos szegedi kislány négy hónapja semmiféle kezelést nem kap, folyamatosan erősödik. Tovább olvasom