Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Sybilla: Újabb feszült esztendő áll előttünk

Szilveszteri jóslatot kértünk Sybillától, a szegedi jósnőtől. Kártyáiból úgy látja, az ország és a város új éve is harcos lesz. Az óévvel összevetve bárminemű hasonlóság tehát nem a véletlen műve.
Fotó: Segesvári Csaba
Magyarországot és benne Szegedet Sybilla keménynek tartja, hiszen bak a csillagjegyük. Apolló szegedi papnője a karma tarot nagy arkánum lapjait vetette ki először, hogy jobban láthassa az ország sorsának alakulását a 2007-ben. Az esztendő elején a lapok erős, kitartó férfiút mutatnak, aki kreatívan rendet akar teremteni. Lehet, hogy ő szabja meg a feltételeket, ám a döntései nem látszanak feltétlenül bölcsnek.

Támogatásra lesz szüksége a fél országnak. Többet adunk, mint amennyit kapunk, és ez konfliktusokhoz vezet. Március ígér előrelépést. Az április váratlan és kellemetlen fordulatokat sejtet. A változások kerekére fel kell ugornia az országnak, hogy a gondok egy részét legalább egy időre megoldhassa. A május is feszültnek ígérkezik. Az ösztönök befolyásolják az országot, de ezeken csupán ideig-óráig lehetünk úrrá. Ideje kiengedni a szelepet, és akkor a kihúzhatjuk magunkat a bajból. Júniusban sok a figyelmeztető jel. Ingatag a béke, de türelemmel a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.

A tavalyi jóslat

Sybilla tavaly ilyenkor ezt látta: harcos évre számíthatunk 2006-ban. Sorsfordító események várhatók, nehéz terhet vállalunk. Április a változásé. Májusban elfogadjuk a döntésünket. Nyár vége az igazi nagy titkoké. Szeptemberben kockázatos döntés elé nézünk. Októberre betelik a közös poharunk, a változás szelei fújnak. Decemberben sok mindent elvesztünk, de számos dolgot kapunk helyette.

Sybilla jövendölése szerint a július áhítozással telik. Augusztusban hirtelen változás következik be – nem emberi akarat műve. Szeptemberben megmutatkozik a valóság. Erőnk az elfogadó képességünkben rejlik. Titkokra derül fény, esetleg meggondolatlan kifejezések hangzanak el. Októberben senki ne tévessze össze a bátorságot a vakmerőséggel. A felelőtlenség megint bonyodalmakhoz vezethet. Kiút is van, mert magukban hordozzuk a „bolondok erejét és szerencséjének kulcsát". November szép ígéretekkel vár ránk, de a jó döntéshez idő kell. Decemberben meglátjuk: olyanok vagyunk, mint a kelj fel Jancsi. Mozgósítjuk tartalék erőforrásainkat, és megnyugszanak a kedélyek – állítja Sybilla.

 
Szegedre sikeres év vár

Sybilla Szeged sorsát a francia kisasszonyok igazmondó kártyájában nézte meg. Kiderült, a város öntudatos komoly vezetői sokat vállalnak. Jó néhány elhatározásuk valóra válik, ha a rájuk zúduló információs áradatból a megfelelő híreket választják ki. Tavasszal jöhetnek problémák, de segítség is érkezik hozzá gőzerővel. Az év második fele hoz megbecsülést Szegednek. Az őszi hónapok sem telnek zökkenőmentesen. A királynő és a király azt jelenti a lapokon, hogy mindent egybevetve sikeres évet zárunk jövő ilyenkor. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húszméteres sor állt a Dégáz előtt

A gázártámogatásról szóló rendelet szerint azok a fogyasztók, akik január 8-ig nem veszik a nevükre… Tovább olvasom