Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Szakmájuk kiváló tanulói

Csongrád megye - A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén is megrendezte az általa felügyelt szakmákban a Szakma Kiváló Tanulója versenyt, amelynek írásbeli elődöntői január 10. és február 2. között zajlottak a területi kamarák szervezésében.
A versenyen 11 középiskolából 23 szakmában összesen 180-an vettek részt. Csongrád megyéből 24-en jutottak tovább a döntőbe a következő iskolákból: SZISZSZI Szeged-Móravárosi Tagintézmény, Vedres István Építőipari Tagintézmény, Krúdy Gyula Tagintézmény, MOK Erdei Ferenc Tagintézmény; HISZK Kalmár Zsigmond Tagintézmény, Gregus Máté Tagintézmény, Corvin Mátyás Tagintézmény; Sághy Mihály Szakképző Iskola, Középiskola és Kollégium, a CSOK Tagintézménye, Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola.

A verseny döntőjét április 18–20. között rendezik meg Budapesten, a Hungexpo területén, amelyre a versenyzőkön kívül több ezer diákot is várnak. A háromnapos rendezvényen a versenyek mellett színes programokkal, koncertekkel, kvízműsorokkal várják az érdeklődőket.

Olvasóink írták

  • 1. deszkás 2011. április 15. 15:15
    „Majd a vállalkozóknál a tesco szerszámokkal lehet villogni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útravaló diákoknak - pénz nélkül

Akadoznak a kifizetések az Útravaló programban: a halmozottan hátrányos helyzetű tanulókat érettségihez vagy szakmához segítő ösztöndíjrendszer résztvevői idén még egy fillért sem kaptak. Tovább olvasom