Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Szalámi, narancs, olajsütő - Bajusz Pálné Ilona 40 ezret költhetett lapunk kontójára

Szeged - Hatvanezres nyugdíjából eddig álmodni sem mert nagybevásárlásról a szőregi Bajusz Pálné, aki Telekosár játékunk nyerteseként tegnap 40 ezer forintot költhetett el a Tesco Hipermarketben. Most olyan dolgokat is megvehetett, amelyeket eddig borsos áruk miatt inkább a polcon hagyott.
– Még most sem akarom elhinni! – szállt be tegnap reggel az autóba Bajusz Pálné Ilona, akiért azért mentünk el szőregi otthonába, hogy bevásárolni vigyük. Telekosár játékunk e heti nyerteseként 40 ezer forintot költhetett el a Délmagyarország és a Délvilág számlájára a rókusi Tesco Hipermarketben.

A 63 éves özvegyasszony annyira nem hitte el, hogy ilyen szerencsés volt, hogy csak gyerekeinek merte elújságolni a nagy hírt. Ám ők is óvatosságra intették: „Ne örülj, még nem biztos" – mondták neki. Ilonát ugyanis egyszer már átverték: egy rádiótól hívták fel, hogy egy nagy értékű nyereménnyel lett gazdagabb, de azután soha nem jelentkeztek.

Lapunk munkatársai azonban nem hagytak kétséget a szerencséjét illetően: nem sokkal később már a hatalmas bevásárlókocsival és egy előre megírt listával meg is kezdhette a bevásárlást. Először a műszaki osztályra mentünk, ahol olajsütőt választott. Narancsból három hálóval is került a kosárba, a szőlőt azonban a polcon hagyta: az 1300 forintos kilónkénti árat még így is sajnálta kifizetni érte. Pick szalámit azonban mindenképpen akart venni – mint mondta, ilyesmi nem sűrűn kerül az asztalára. A másik „luxustermék", amit szerencséje révén most megvásárolt, a tűzhelytisztító volt.

Bajusz Pálné Ilona 40 ezret költhetett lapunk kontójára. Fotó: Frank Yvette
Bajusz Pálné Ilona 40 ezret költhetett lapunk kontójára.
Fotó: Frank Yvette

– Már nagyon vágytam rá, mert nem mindegy, mivel takarítom a kényes berendezést, viszont ez a szer meglehetősen drága – magyarázta Ilona, aki ezután fogkrémet, sajtot, lisztet, olajat, mosogatószert, teát, kakaót és cukrot is pakolt a lassan dugig megtelő kocsiba. Természetesen nem feledkezett meg néhány kedves apróságról sem: két unokájának csokit, kutyájának és macskáinak pedig konzervet vett.

– Igaz volt! – ez volt az első, boldog szava fiához, amikor kiszállt az autóból. Miközben kipakoltak, nem győzött elégszer hálálkodni.
– Három éven keresztül nem volt jövedelmem, szeptember óta kapom a 60 ezer forintnyi nyugdíjamat. Ez maximum a számlák befizetésére elég, nagybevásárlásról nem is álmodhatok. Nagyon jókor mosolygott rám a szerencse!

Játékunk folytatódik!

Telekosár játékunk rendkívül népszerű, sok ezer szelvény érkezett már szerkesztőségünkbe. A játék folytatódik: figyeljék a Délmagyarországban és a Délvilágban megjelenő játékszelvényt! Még két alkalommal sorsolunk a beküldők között.

Olvasóink írták

 • 3. szalamitolvaj 2011. március 19. 09:32
  „és vett rohatt almát burgonyát mérgezett káliumos sót
  meg olcso hulladek parizert. jo étvagyat hozzá!”
 • 2. szalamitolvaj 2011. március 19. 09:30
  „bakacsi tibornak kellett volna adni...
  ö is liberalis mint ez a lap.”
 • 1. Hmmm... 2011. március 18. 12:53
  „Orulok, hogy egy olyan szemely nyerte a jatekot, akinek valoban szuksege is van ra. Valoszinuleg a korbbiak nem azok voltak, ezert nem igazan olvashatunk roluk eddig nagyon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zárolás az SZTE-n

Szeged - Meg kellene egyeznie május 1-jéig a Szegedi Tudományegyetem vezetésének és dolgozói… Tovább olvasom