Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Száz recept és számos ötlet új szakácskönyvünkben

Szeged - Már megvásárolható a Délmagyarország és a Délvilág legújabb szakácskönyve, A családi tűzhely. És hogy mi a jellegzetessége? Száz recept bemutatásán keresztül – főzni tanít.
Sok főzni vágyó, de a konyhai foglalatosságokban járatlan fiatalnak vagy idősebbnek gondot okoz, ha vásárlás során felmerül a kérdés, hogy mit készíthetünk a marha lapockájából vagy a sertésdagadóból, és talán akkor sem tévedünk nagyot, ha az otthoni gyúrt tészta receptjét lelkes konyhatündérek rendre a nagyi legendás receptfüzete mellett vagy híján az interneten keresik.

Zsófi főzni tanul.
Zsófi főzni tanul.

A hatékonyságon nem vitatkozunk, inkább ajánljuk magunkat, azaz a Délmagyarország és a Délvilág legújabb szakácskönyvét, A családi tűzhely fotókkal gazdagon illusztrált, elegánsan kivitelezett, 220 oldalas kötetét. Az év bármely szakában kézbe vehető konyhai kisokos, ötlet- és recepttár éppúgy a közelgő ünnepek, mint a hétköznapok segítője lehet. Hogyan filézzünk ki egy pontyot? Liszt nélkül mivel dúsíthatjuk a finom főzelékeket? Hogyan töltsük meg a csirkét vagy a márványozott pulykamellet? Esetleg egy finom mártás vagy a maceszgombóc receptjére kíváncsi? Kádár-Németh Matild, a Fehértói Halászcsárda konyhafőnöke mindenben segíti, kalauzolja olvasóinkat.

Kattints a képre a nagyobb méretért!
Kattints a képre a nagyobb méretért!

(A Délmagyarország és a Délvilág legújabb szakácskönyve ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve a Déli Apró szerkesztőségében munkanapon megvásárolható. (Szeged, Gutenberg u. 5 és Szabadkai út 20., Szentes, Kossuth u. 8, Makó, Szegedi u. 9–13., Hódmezővásárhely, Kinizsi u. 27., Déli Apró: Szeged, Szilágyi u., a mentőállomással szemben) Aki már december 4-éig beküldte hozzánk előrendelési szándékát, a rendelt mennyiséget kézbesítő kollégáink december 24-éig házhoz szállítják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pulykapénzt osztottak az SZKT-nál

Az SZKT félezer dolgozója kapott 65 ezer forint jutalmat az állami póttámogatásból. Az egyik szakszervezet örül, a másik felháborítónak tartja. Tovább olvasom