Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

Százezer a nyomravezetőnek

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azon személyek jelentkezését, akik Samu Ioanos tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azon személyek jelentkezését, akik Samu Ioanos tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Aki bármit is tud a romániai születésű férfi tartózkodási helyéről, jelentkezzen személyesen a főkapitányságon, a Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22–24. szám alatt, vagy telefonon hivatali munkaidőben a 62/562-400-as szám 12-50, vagy 12-52 melléken, illetve hivatali munkaidőn túl hívhatják a 107-es vagy 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – nevének titokban tartása mellett – 100 ezer forint jutalmat ajánlott fel.
A férfi azzal gyanúsítható, hogy június 18-án este egy zákányszéki tanya udvarán tettleg bántalmazott egy helybeli nőt, aki ettől életveszélyes sérüléseket szenvedett. Samu Ioanos cselekménye elkövetése után ismeretlen helyre távozott, feltehetően a Zákányszék környéki tanyavilágban bujkál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hannoverből Isztambulba – egy tankolással

Hannoverből indult, Isztambulba tart, és csak egyszer tankol Gerhard Plattner egy 2,5 literes… Tovább olvasom