Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Szeged 4 milliméteres hóban is gyönyörű - videó

Szeged 4 milliméteres hóban is gyönyörű - videó
A meteorológiailag mérhetetlen hómennyiség gyönyörű fehér lepelbe vonta a várost - nézze meg, hogyan látták ezt a madarak.
- Szeged és a 3 milliméteres hó esete - írja az egyik hozzászóló a portálunk Facebook-oldalára posztolt videóhoz. A felhang enyhén negatív, ugyanakkor csupán egyetlen millimétert tévedett. Tény, meteorológiailag mérhetetlen volt az a hómennyiség, ami belepte vasárnap reggelre Szegedet: a 0,4 centiméternyi csapadékot lepelnek nevezik a szakemberek.

Igazából semmire nem volt alkalmas a söprögetésen kívül - valamint ürügyet szolgáltatott arra, hogy ki-ki megkóstolja az ugyancsak söprögető szomszéd lassan beérő tavalyi pálinkáját. Van, aki szerint a legszebb szín a fehér, ilyenkor ezzel kicsit egyet lehet érteni. És a pálinkától még szebbnek látszik - nézze csak meg Dronair videóját! Utána meg kollégánk fotóriportját.

 
Egy napra újra fehérbe borult a város. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

6 szobás újszegedi otthon grátisz vendégházzal

6 szobás újszegedi otthon grátisz vendégházzal
A Holt - Maros parkja mellett kínálnak megvételre egy 2000-ben épült családi házat - a 350 nm lakóterű otthon ára 62 millió forint. Mutatjuk, miért. Tovább olvasom